Sonbahar Saç Renkleri

Yaz ayların da güneşin, denizin etkisiyle saç renk tonlarında açılmalar meydana gelir ve saç yıpranır. Bu nedenle yaz bitimin de sonbahar da saça, saçı yenileyici bakımlar yapılmalı, saç kırıkları alınmalı ve tabi ki sonbahar-kışa uygun saç renklerine geçilmelidir. Saçınızı boyarken göz, kaş ve ten rengine uygunluğuna dikkat etmelisiniz ayrıca iş hayatında bulunduğunuz konum veya öğrenciyseniz yaşınıza uygunluğunu da göz ardı etmemelisiniz. Saç renginizi değişirken ünlülerden de ilham alabilirsiniz.

Buz Sarı Saç

saç renkleri, saç, saç rengi değişimi, saç boyası

Jennifer Lawrence tercih ettikten sonra Türk kadınları da bu saç rengini çok tercih eder oldu. Bu saça geçmeden önce ten renginize ve kaş renginize uygunluğuna dikkat edin. Genellikle açık tenli kadınlar için uygun olan bu saç rengine koyu saç renginden birden geçmek kolay değil. Adım adım geçilmesi saç için daha sağlıklı olacaktır. Ayrıca açık saç renklerinin koyu saç renklerine göre ekstra bakım gerektirdiği unutulmamalıdır.

Kestane Kahve Saç Rengi

Buz sarı saç rengi kadar riskli olmayan ve sonbahar kadınlarının kurtarıcısı olan bir diğer renk de kestane kahve saç rengi. Kate Mara’nın sahip olduğu bu kestane kahve saç renginin kızıl ve altın sarının karışımı. İki tonun uyumu ile saç tonu daha sıcak hale gelmiş ve daha parlak görünüyor. Eğer saç renginiz koyu ise ve saçlarınızın ara kısımlarına ışıltı attırmak istiyorsanız kuaförlerde kısa zaman da bu değişimi yakalayabilirsiniz.

Pembe-Sarı Saç Rengi

Sarı ve kumral saçlara sıcaklık tatmak için pembe tonlarını kullanan bu saç özellikle gençlerin çok ilgisini çekecek gibi duruyor. 2016’nın modası sarı ve pembe tonlarının bir arada kullanılması. İster tüm saçınızı pembe-sarı tonlarında boyayın isterseniz de saçınızın ara kısımlarına serpiştirerek fark ve ışıltılar yakalayın.

Sistemimize kayıtlı kuaförler:

Sütlü Çikolata Saç Rengi 

Kaia Gerber’in kullandığı sütlü çikolata saç rengi doğal ve bakımlı görünmek isteyen kadınların 2016 sonbahar/kış için tercihleri arasında. Bu saç renk tonunu evde de tutturmanız çok rahat olacaktır. İster boya markalarının açık kahve ve koyu kahve renklerini karıştırır isterseniz de direkt sütlü kahve adıyla satılan boyaları tercih edebilirsiniz. Eğer buğday tenliyseniz sütlü kahve rengi size çok yakışacak!

Çikolata Kahve üzerine Altın Kahve Işıltılar

Çikolata kahve saç renginin üzerine altın sarısı balyajlar atılarak ışıltılı görünen saç rengi. Daha çok keskin yüz hatlı bayanların kurtarıcısı olur bu saç rengi çünkü sarı renk ışıltılar ile ışıklandırma tekniği kullanmak keskin yüz hatlarını da yumuşatır. 

Ombre Saç Rengi

2016 yılında sokaklarda en çok görülen saç rengi şüphesiz ki ombre. Ombre saç özetle koyu saç diplerinden açık saç uçlarına doğru bir geçiştir. Her yaştan kadının kullanabileceği saç rengi daha modern bir görünüm sağlıyor. Ayrıca her saç dip rengine uygun ombre yapılabilir fakat her kuaför bu uygulamayı doğal bir görüntüde yapamaz bu nedenle ombre işlemi diğer saç boyama işlemlerinden oldukça pahalıdır. 

Bakır Saç Rengi

Bakır saç rengi size diğer kadınlardan daha farklı olmanızı sağlayacak bir renk ve 2016’nın da en güzel kadınlarının kullanması ile popülerlik kazandı. Özellikle Elçin Sangu’nun turuncumsu bakır saç rengi çok konuşuldu. Eğer siz de beyaz tenliyseniz kuaförünüzle birlikte size en çok yakışacak bakır tonunu belirleyip saçınızda büyük bir farklılık gerçekleştirebilirsiniz.

Gri Saç Rengi 

Birkaç yıl öncesine kadar gri saç rengi neredeyse hiç kullanılmazdı. Ancak son yıllarda marjinal genç kızların ve ünlülerin kullanımı ile popüler oldu. Bütün tenlere yakışan bir saç rengi ancak teniniz beyaz ise makyajınızı renkli yapmalısınız ki soluk görünmeyin. Ya da gri ile birlikte farklı bir renk katarak saç renginize saçlarınızı hareketlendirebilirsiniz. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Soru - Cevap

Leave a Reply

*Yorumlara cevap verebilmek için hesabınızın olması gerekmektedir. Buraya tıklayarak hesap oluşturabilirsiniz.