Metalik Aynalı Ojeler

Tırnaklarda ki metalik,gold,bronz ayna efektli ojeler  ilk olarak 90'li yıllarda renkli giysiler ile birlikte kullanılmış ve oldukça da populer olmuştu yıllar sonra da 2016 yazının modası olacak durumda. Bu sezon farklı olmak isteyen bayanların seçeceği bu ojeler çoğu model ve tasarımcı tarafından defilelerin vazgeçilmezi olmayı başardı bile. Bu tarz ojelerin farklı doku ve tarzları bulunsa da renk tonları hepsinde aynı;civa,gold,gümüş.

tırnaklar, manikür, oje trendleri

Ayna efektli olanlar hepsinden daha parlak kıvamda ve renkleri daha belirgin. Her güzel şeyin zorluğu olduğu gibi bu ojeleri de sürmek maharet istiyor eğer tırnak etleri temizlenmemiş ve torpülenmemiş tırnaklara uygulanır ise temiz bir görünüm sağlamaz. Ayrıca oje sürme konusunda yetenekli biri ojenin daha kusursuz durmasını sağlayacaktır.

Eğer farklı renkler de oje sürmeyi seviyor ve tırnaklarınıza ışıltı katmak istiyorsanız istediğiniz bir ojeyi tüm tırnağınıza sürüp ardından bir bant yardımıyla şerit oluşturup tırnak uçlarınıza metalik parlak aynalı ojelerden birini uygulayabilirsiniz. Ayrıca metalik ojeler üzerine ıslak süngerlerle tampon haraketler de bulunup farklı şekiller oluşturabilirsiniz.

Metalik ojelerden bahsetmişken oje önerilerinde bulunmamak olmaz. 2-3 yil öncesini düşünürsek metalik aynalı ojelere artık uygun fiyatlar ile kolayca ulaşabilirsiniz.
Bu yazın uygun fiyatli favori metalik aynalı ojeleri olarak; Flormar 03, Pastel 123 numarali ve H&M Lady Luck adlı ojeyi söyleyebilirim.

Ve son olarak uygulanışı zor olan bu ojelerin çıkarılması da biraz zor olduğundan bir püf nokta paylaşmak istiyorum: Koyu renk veya metalik aynali ojeleri tırnaktan çıkarmakta zorlanıyorsanız eski ince kadın çorabına asetonu dökün ve aşşağı yukarı haraketler yaparak ojeyi kolayca çıkarın.

Sistemimize kayıtlı kuaförler:

Soru - Cevap

Leave a Reply

*Yorumlara cevap verebilmek için hesabınızın olması gerekmektedir. Buraya tıklayarak hesap oluşturabilirsiniz.