Bahar Saçları

Havaların ısınıp güneşin kendini göstermesiyle birlikte içimizde ayrı bir kıpırtılar başladı. Tıpkı yeni yıla girerken yaptığımız gibi birbirinden güzel kararlar aldık, diyetlere başladık, değişiklik yapma isteğimiz de had safhaya ulaştı.

Peki, bu durumda ne yapıyoruz? Hemen bir kuaföre gidip saçlarımıza yepyeni bir hava katıyoruz. Şöyle ilkbaharın renklerine yakışan renkleri seçip doğaya ayak uyduruyoruz ya da bizi sıcaklardan bunaltmayacak enfes kesimler yaptırıyoruz. Hayvan sevgimizi de işin içine katınca ortaya nasıl güzellikler çıkıyor, inanamazsınız.

Siz de “Bana da böyle bir değişiklik lazım.” diyorsanız aşağıdaki önerilerimizi uygulayarak hem 2016 saç trendlerine uygun hem de bahara çok yakışacak güzel ve sıra dışı saçlara sahip olabilirsiniz.

Uzun saçın modası geçeli çok oldu: Lob trendi

bahar trendleri, saç, saç rengi, saç stilleri, saç trendleri

 

Bob saç kesimini hatırlarsınız, bir ara çok moda olan önler kısa, arkalarda olabildiğince kısa ve küt kesilen saç modeliydi. İşte bu lob kesim saç modeli de onun biraz daha uzun versiyonu. Adı da “long of bob” un kısaltması olan lob’tan geliyor. Önleri uzun, arkaları kısa olsun ama çok da kısa olmasın, ben uzun saç seviyorum diyenlerdenseniz, omuzlarınıza dek dökülecek önü ve çok da kısa olmayan arkası ile lob, sizi mutlu edebilir.

Sistemimize kayıtlı kuaförler:

Biraz da ferahlarsınız hem, yoksa güneş ve uzun saçlarınız bir araya geldikçe daralmaya başlarsınız yakında.

Biraz da çılgınlık biraz da şov: Sulu boya saçlar

Renkli saçların hakimiyeti bu yıl da devam edecek gibi. Ama bu kez yapımı çok daha kolay bir yöntem moda: suluboya saçlar. Islak saça fırça darbeleriyle renkleri karıştırarak kolayca yapılabilen bu saçlarla baharın tüm renklerini saçınızda taşıyabilirsiniz.

Geçtiğimiz sene moda olan gökkuşağı saç, opal saç ve renkli örgülere pratikliğiyle fark atan bu modayı takip etmek için bu yöntemi uygulayabileceğiniz özel saç boyaları ve biraz da cesaretiniz olması yeterli. “Kendim yapamam ki.” diyenler için birçok kuaförün de bu saç rengini uygulamaya başladığını hatırlatalım.

Dövme yaptırmak mı dediniz: Saç dövmesi

16 yaşındaki bir kızın hem kedi hem de renkli saç tutkusuyla yaptırdığı ve yavaş yavaş tüm dünyaya yayılmaya başlayan bu moda saç dövmesi olarak biliniyor. Ensenizdeki saçların üst kısımlarını ayırıp kalanını kedi ya da sevdiğiniz başka bir şekilde tıraş ettirerek elde edebileceğiniz bu saç modeli, havanıza hava katacak. Üstelik normalde saçlarınızın altında kalacağı için dövmenizi istediğiniz zaman saklayıp istediğiniz zaman açığa çıkarak olmanız da cabası.

“Güzel fikir ama ben bu kadar renkli saç yaptıramam.” diyenler kendi saç renklerinden sadece bir farklı renkle de bu dövmeyi yaptırabilirler. Hep aklınızda olan kedinizi gerçekten kafanızda taşımaya ne dersiniz? 🙂

 

Soru - Cevap

Leave a Reply

*Yorumlara cevap verebilmek için hesabınızın olması gerekmektedir. Buraya tıklayarak hesap oluşturabilirsiniz.