2015 İÇİN ÖNGÖRÜLEN TÜYOLAR

2015’e saatler kala herkes yılbaşı gecesine hazırlanıyor artık. Kıyafetler hazır ve saç, makyaj araştırmaları da tamamlanmıştır artık. 2015’e merhaba dedikten sonra acaba neler olmalı diye düşünüyorsanız ön görülen bir kaç tüyo var. Bu güzellik trendleri 2015 için tahmin ediliyor ve evde de kolaylıkla uygulayabileceğiniz trendlerde var. Onlar nelermiş merak ediyorsanız, bu yazıya bir göz gezdirin derim.

Öncelikle nail arttan bahsedecek olursak 2014’te çizgili tırnaklar ön plandaydı. Heryerde bu şekilde tırnaklar sık sık görüldü. Peki 2015’te ne mi olacak? Bu sezonda geometrik ayrıntılarıyla hazırlanmış tırnaklar öngörülen trendler arasında.

2015-icin-ongorulen-tuyolar-2

Kedi gözü makyajının çok popüler olduğunu ve olacağını da sık sık söyedik ve yine de söylüyoruz. Bir diğer öngörülen trend kedi gözü şeklinde eyeliner çekilmesi. Ancak bir fark var. Eyeliner çekerken büyük oynuyorsunuz ve cizginiz kapkalın olacak. Yani farkedilebilir kalınlıkta çekmiş olmanız gerekiyor. Sadece siyah renkli değil renkli linerları da kullanabilirsiniz. Tek şart var o da kalın olarak çekmek.

2015-icin-ongorulen-tuyolar-3

Smokey eye yani dumanlı göz makyajından da çok bahsettik 2014’te. Siyah yapılan bu makyajın alternatifleri de var. İşte yeni yılda bu alternatifi kullanıyor ve dumanlı göz makyajını renkli tonlarda uyguluyoruz. Renkli hali ile de çok şık duran bu makyajı dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

2015-icin-ongorulen-tuyolar-4

Sistemimize kayıtlı kuaförler:

60’lı yıllardan ilham alınan yana taranmış uzun perçemler 2015’te öngörülen trendlerden. Perçem kullanmayı sevenlere iyi haber. Bu tip saç şekilleri bir çok podyumda da görüldü ve çok şık duruyor.

2015-icin-ongorulen-tuyolar-5

Soru - Cevap

Leave a Reply

*Yorumlara cevap verebilmek için hesabınızın olması gerekmektedir. Buraya tıklayarak hesap oluşturabilirsiniz.