2016 Saç Renkleri

Yerinde durmayan ve durmayacak olan moda gibi 2016'da da saç renklerinde de yeni trendler tüm dünyada yayılmaya devam ediyor. 

2016 yılının saç renkleri modasında, geçmiş yıllara damgasını vuran ombre saçların yerini ışıltı sıcak çikolata kahvelere bıraktığını görüyoruz. Açık tenlilerden çok koyu renkte cilt tonuna sahip olanlarda ten rengiyle mükemmel bir uyum içerisinde olan çikolata kahveler doğal ve soft görüntüsü ile öne çıkıyor.

Düz görünümden hoşlanmayanlar ise bir iki ton açık ışıltılar ile saça canlı ve sağlıklı bir görünüm kazandırabilirler. Bu renk ve ışıltılı saçlar da kaçınılmaz olan ise şüphesiz dalgalı ve volümlü görüntü. Saç modelleri dalgalı yapılarakrak ışıltılar ön plana çıkarılabilir.

Ve tabii ki 2015 yılına damgasını vuran gri saç akımı 2016'da da devam ediyor! Kullanımı zor ve özenli olduğu kadar da görüntüsü ile dikkat çeken ve mükemmel duran gri saçlar açık tenlilerde olduğu gibi koyu renk tenlilere de çok yakışıyor. Şüphesiz gri saç akımını dünyaya yayan Rihanna bunun en güzel örneği. Gri saçların dezavantajı ise aşırı özen istemeleri. Güzel ve iddialı bir makyaj ve outfit ile sizi çok yükseğe çıkarabileceği gibi özensiz bir görüntü de biraz aykırı durabilirler. Tabii bu aykırı görünüm aradığınız şey değilse. Özellikle modaya ve makyaja meraklı tarz sahibi kadınların tarzlarının kusursuz bir tamamlayıcısı olabilir gümüş saçlar. 

2016, saç, saç renkleri, trend

Sistemimize kayıtlı kuaförler:

Yıllardır Hollywood’un ikonik sarışınlarının vazgeçilmez rengi platin sarı bu sene geri döndü! Beyaza yakın sarı saçlar açık renk tene sahip bayanlara hem hollywoodun asil görüntüsünü hem de farklı modern bir havayı aynı anda kazandırıyor. İddialı koyu renk rujlar ile tamamlandığında sizi benzersiz bir görünüme kazandıracak olan platin saçlar 2016da tarzınızın yeni tamamlayıcısı olmaya aday. 

Ve gelelim yenilikçi akımlardan birine: menekşe rengi! Renkli saçlar hiçbir zaman modasını yitirmiyor belki ama her sene farklı bir şekilde karşımıza çıkıyor. Cildi daha aydınlık ve açık gösteren menekşe rengi açık renkli saçlara sahip bayanlarda daha kolay uygulandığı halde koyu renk saçlara sahip bayanlarda da bir dizi açıcı işlemler sonucu rahatlıkla elde edilebilir. 2016 yılında değişik ama soft görüntüsünü koruyan yeni bir görünüm arayanlara ise şüphesiz en iyi tavsiye menekşe rengi! 

Yıllar yılı her şey değişirken moda olma özelliğini hiçbir zaman kaybetmeyen bir renk varsa o da kesinlikle koyu renk saçlar! Siyah veya siyaha yakın koyu kahve renkli saçlar bu yıl da trend olma özelliğini koruyor. Renkli saçlardan sıkılıp doğal saç rengine dönmek isteyenler hiç tereddütsüz bu yılda koyu renk saçlar iyi bir tercih olacak. Hem koyu renk tene sahip olanlarda hem de açık renk tenlilerde kullanımı rahat olan bu renkler pek çok kadının her zaman vazgeçilmezi. Siyah renge geçmek isteyen bayanlar ise önce koyu kahve deneyerek daha sonra siyaha geçerek alıştırma sürecini kolaylaştırabilirler. 

Soru - Cevap

Leave a Reply

*Yorumlara cevap verebilmek için hesabınızın olması gerekmektedir. Buraya tıklayarak hesap oluşturabilirsiniz.