2015 RUJ MODASI

Moda bir bütü olarak düşünülmelidir; kıyafetlerinizden ayakkabınıza, rimelinizden rujunuza, her şekliyle bir denge ve görsellik gerektirir. Fakat bazı yerler vardır ki ekstra özen ister. Dudaklarımız da bunlardan biridir. Bir insanla tanıştığımız an ağzından çıkan her sözcük bizim için önemli olduğu için karşımızdaki kişinin dudaklarına odaklanırız. Mimikleri bile bize bir şeyler anlatır. Dudaklarımız günlük hayatımızda bu kadar önemli bir yere sahipken de onların kurumuş ve solgun görünmesini elbette ki istemeyiz. Dudaklarımızı renklendirmek evden çıkmadan yapacağımız bir numaralı şey olmalıdır. Ancak gelelim bunu nasıl yapacağımıza. Elbette dilediğimiz renkte ruj sürmekte özgürüz fakat her yıl değişen moda akımıyla birlikte rujların popülerliği de değişmektedir. Daha fazla dikkat çekmek ve daha şık görünmek istiyorsak modayı takip etmekte fayda var. Şimdi sizlere 2015 yazının ruj modasından bahsedeceğim.

2015 yazında dadaklar adeta gökkuşağını andırıyor. Bu yaz cesaret yazı! Haydi kızlar canlanın, geçin aynanın karşısına ve size yakışan rengi bulun! Maviden yeşile, pembeden sarıya her renk bu yaz dudaklara çok yakışıyor. Ancak unutmayın, size yakışması demek cildinizle ve saç renginizle uyumlu olması demek. Bu nedenle açık bir ten rengine sahipseniz pembe ve tonları tam size göre. Doğallığın ön plana çıktığı, hafif bir göz makyajıyla kombinleyeceğiniz pembe rujlar size oldukça yakışacak. Beyaz tenli olmak demek her renge yakışmak demek. Bu yüzden de pembe tonlarının yanı sıra mercan rengi ve ateş kırmızı da sizi bir adım öne çıkaracak!

Eğer esmer güzeli iseniz siz de oldukça şanslısınız demektir. Sıcacık turuncular ve bordo rujlar size kendinizi özel hissettirmek için bekliyor. Ancak mevsim farkı olmaksızın size en çok yakışan kahve tonlarını da unutmamak gerek. Tek yapmanız gereken kıyafetiniz ile dudaklarınızı kombinlemek ve karanlıkta parlayan bir inci tanesine dönüşmek!

Eğer buğday tenliyseniz, mor, açık kahverengi, bordo ve pembe renkleri size oldukça yakışacaktır. Özellikle şarap tonlarında ruj renkleri buğday tenli kadınlara farklı bir hava katar. Buğday teninizde kullanacağınız açık kahverengi, mercan  ve mor tonlarındaki rujlar ile dudaklarınızı ön plana çıkarabilirsiniz. Ancak unutmamanız gereken bir nokta var. Dudaklarınızda iddiali renkler kullanıyorsanız göz makyajınız da o denli sade olmalıdır çünkü aşırıya kaçmadan şık görünmek bunu gerektirir.

Soru - Cevap

Leave a Reply

*Yorumlara cevap verebilmek için hesabınızın olması gerekmektedir. Buraya tıklayarak hesap oluşturabilirsiniz.