2015 GÜZELLİK TRENDLERİ

2015 tüm hızı ile başladı ve güzellik trendleri ard arda sıralanıyor. Podyumlardan, moda ikonlarından, mankenlerden, ve hollywood starlarından ilham alınarak, 2015’in trendleri şimdiden söylenebiliyor. Araştırmalarımızdan sonra sizinle 2015’te görülecek saç ve makyaj trendlerinden biraz bahsedelim dedik.

Önce yüz ile başlarsak bu yıl nemli yani yani canlı ve taze bir cilt ön planda olacak. Mat görünen cilde sıcak hava da sahip olmak biraz zor olduğu için 2015 baharının moda showlarında mankenlerde hep böyle uygulanmış ciltler görüldü. Mat değilde nemli görünen cilt tipi sizi daha genç ve daha taze gösterecektir. Böyle bir cilde ulaşmak için cildinize içinde güneş koruması da olan zenginleştirilmiş nemlendiricinizi uygulayabilirsiniz.

Lob kesimli saçlar hollywood yıldızları arasında çok popüler. Yani çeneniz ile omuzunuz arasında kesilmiş saçlardan bahsediyoruz. Bu saç tipi yüz şekli ayırt etmeden bütün tiplere uygundur. Eğer uzun saçlarınızdan sıkılıp bir yenilik arıyorsanız lob kesimli saçlarla trendi de yakalamış olacaksınız.

Ombre saçlar yani balyajlı saçlar 2015’te de göz önünde. Sanki güneşten açılmış gibi doğal duran bu saçlar bir çok ünlünün de tercihi. Sizde böyle saçları seviyorsanız 2015′ te de rahatlıkla kullanabileceğinizi söylemekten mutluluk duyarız.

Yüze hiç bir şey uygulamamış gibi göstermek 2015 için çok moda. Yani nude face’leri 2015 de sıklıkla göreceğiz. Göz altı morluklarınızı varsa eğer tabi kapatarak ve çok az bir bb krem ya da fondöten uygulayarak ulaşabileceğiz bir makyaj uygulaması bu. Ama doğal görünmesi çok önemli. 2015’te doğallık ön planda olacak.

Turuncu – kırmızı arasında olan renkler yıllarca podyumlarda görüldü ve herkesce uygulandı ama bu uygulama değişiyor gibi görünüyor. Çünkü 2015’te parlak pembe rujları daha çok görecek gibiyiz. Fuşya rengi de ön planda. Hafif bronzlaşmış teninizde parlak pembe rujların çok şık ve güzel durduğunu hemen farkedeceksiniz.

Kedi gözü eyelinerdan sıkıldım diyorsanız bu yıl grafik eyelinerlar çok moda. Bu şekilde eyeliner çekmek istiyorsanız kuyruğunu ufak bir parça çıkarıyorsunuz ve bundan ya gözünüzün altına ya da göz kapağınıza da uyguluyorsunuz. Bu uygulamadan sonra yeni bir görünüm elde ediyorsunuz.

Sistemimize kayıtlı kuaförler:

Güzellik trendleri tabi ki de bu kadar değil. Zaman geçtikçe biri gündeme geliyor biri gündemden düşüyor. Bunları takip edip sizinle paylaşmaya devam edeceğiz.

Soru - Cevap

Leave a Reply

*Yorumlara cevap verebilmek için hesabınızın olması gerekmektedir. Buraya tıklayarak hesap oluşturabilirsiniz.