YENİ SEZONUN SAÇ RENGİ TRENDLERİ

İlkbahar geldiğinde herkese bir mutluluk geliyor. Yani mutlu mevsimler kapıda diyebiliriz. Mutlu mevsime girdiğimizde göre, saçlarımızda ışıl ışıl ve cıvıl cıvıl olmalı. Bahara göre saç renginizi değiştirmek istiyorsanız bu bahar sıklıkla göreceğimiz saç renklerinden biraz bahsedebiliriz.

İlk olarak bebek ışıltılarından bahsetmek istiyorum. Şöyle ki tamamen doğal bir şekilde sarıya boyanmış saçlarınızın hafif hafif parladığını düşünün. Yani ufak bir sarışın çocuğun çok güneşte kaldığında saçının aldığı renk gibi. Bu görünüme ulaşmak için büyük parçalar almak yerine, ince ince saç telleri alarak boya işlemi yapılmalı ve o renge ulaşırken çizgi çizgi boya yapılmamalı.

Bütün esmer kadınlar sarı ışıltıların kendi saçları için hiç de uygun olmayacağını düşünür. Fakat bahar sezonunda bunun tam tersi olacak ve koyu renkli saçlarda sarı ışıltılarla çok göz alıcı görünüme sahip olacaksınız. Mesela Hollywood yıldızlarından Jessica Biel gibi. Koyu renkli saçlarının uçlarına balyaj efekti yaptırarak saçlarına çok şık bir hava katmıştı. Bu şekilde yapmak ombreden daha hoş ve tatlı ayrıca daha incelikle yapılmış bir iştir.

Saçlarnızda ışıltı rengine girmediyseniz, ve koyu renkli saçlarınız varsa mevsim dışı kalmadınız merak etmeyin. Tek saç rengi de yeni sezonda göz önünde olacak saçlardan. Farklı tonlarda renklerden hoşlanmayıp koyu renkli saçınızı olduğu şekilde seviyorsanız, öyle bırakabilirsiniz.  Herkesin ombresi ya da ışıltısı olmak zorunda değil. Saçınız tek rengi ile de çok gösterişli ve güzel.

Son olarak Emma Stone’un da kullandığı koyu kırmızı rengini bahar sezonunda sıklıkla göreceğiz. Beyaz tenliyseniz bence uygulayabileceğiniz bir renk. Ben beyaz tenlilere yakıştırıyorum koyu kızıl rengini ama bu tabi ki de göreceli bir kavram. Fakat uzmanlara göre ten renginiz ne olursa olsun uzman bir kişinin elinden her ten rengi için kırmızı saç uygulaması yapılabilir. Bu da aklınızda olması gereken bir bilgi.

Kendinizi nasıl güzel ve mutlu hissediyorsanız, o şekilde saçlarınızda uygulama yaptırabilirsiniz. Kişi kendini mutlu hissettiği hali ile en güzeldir.

Sistemimize kayıtlı kuaförler:

Soru - Cevap

Leave a Reply

*Yorumlara cevap verebilmek için hesabınızın olması gerekmektedir. Buraya tıklayarak hesap oluşturabilirsiniz.