Yaz Sezonunun En Trend Saç Renkleri

Yaz mevsimi ile birlikte saç renklerinde çok farklı renkler göreceğiz bu sezon. Hatta biraz da çılgın renkler diyebiliriz bu renkler için. Neon renkler sadece kıyafetlerde değil, saçlarda görülecek bu sezon.  Yaz sezonunda uygulanacak olan saç renkleri ile kendinizi güneşten bile parlak hissedeceksiniz.

İzlanda Sarısı

İlk olarak size izlanda sarısı (Icelandic Blonde) renginden bahsetmek istiyorum.  Bu saç rengi ile çok taze bir görünüme ulaşabilirsiniz hatta neredeyse sizi bilim kurgu filimlerinde ki gibi gösterecek bir renk.

Eğer ten renginiz açık tonlu ve hafif soluk ise bu saç renginin size çok yakışacağını düşünüyoruz. Önermesi bizden denemesi ise tamemen sizin seçiminize kalmış…

saç rengi, saç rengi trendleri, saç boyası

Pastel Açık Yeşil

Bu saç trendi biraz daha renk severler için var aslında, çünkü herkes saçlarını maviye ya da yeşile boyatmaya cesaret edemez bende  onlardan biriyim açıkçası.  Ancak renk sevenler için çok tatlı ve canlı bir renk. Hillary Duff, Rihanna, Lady Gaga gibi ünlülerde görüldü bile.

Alev Kırmızısı

Kızıl saçların bir adım ötesine gidip saçları kökten uca kadar daha da kırmızı yapıyoruz bu trendle.  Daha açık söylemek gerekirse kırmızının en parlak ve en ateşli tonu bu yaz çok moda olacak. Kızıldan vazgeçemeyenlerin bence kolayca deneyebileceği bir renk.

Sistemimize kayıtlı kuaförler:

Neon Şeftali

Blorange saç renginden daha önce bahsetmiştik. Kan portakalından ilham alınan bu renk ilkbahar- yaz sezonunun trendlerinden. Öyle görünüyor ki önümüzdeki aylarda meyve renklerinden ilham alınarak saçlarımızda birçok renk göreceğiz. 

Saçlarında rose gold rengini çok sevenler daha farklı bir deneyim yaşamak isterlerse bu saç rengi onlar için çok uygun.  Bu saç rengini kullanırsanız yüzünüze sıcak tonlarda allık sürüp gözlerinize de koyu makyaj yaparsanız çok havalı bir görüntüye ulaşmış olursunuz.

Ecaille Saç Trendi

Ombreli saç sevenler için yeni bir saç trendi daha bugünlerde açığa çıktı. Saçlarında gölge kullanmak isteyenler yeni sezonda yeni bir stil denemek isterlerse bu saç trendini deneyebilirler.

Ecaille saç trendin, uygulamak isterseniz birbirine yakın tonları kullanmanız gerekli. Kahve ya da altın renginin en az üç farklı tonunu hep birlikte kullanarak boyama işlemi yapılması gerekiyor. Daha doğal ama gölgeli saçlara sahip olmak istiyorsanız ecaille yöntemi sizin için daha iyi. Çünkü ombre gibi keskin geçişler yerine bütüne yayılmış bir renk akışı var. 

Herşeyin yeniden yeşerdiği bu günlerde siz de saçlarınızda bir değişiklik yapmak isterseniz bu saç renklerinden birini kullanıp yaz trendini yakalayabilir hem de kendinizdeki bu değişiklikle farklı ve güzel hissedebilirsiniz. 

 

Soru - Cevap

Leave a Reply

*Yorumlara cevap verebilmek için hesabınızın olması gerekmektedir. Buraya tıklayarak hesap oluşturabilirsiniz.