WET N WILD MEGASLICKS BALM STAIN DUDAK RENKLENDİRİSİ VE YVES ROCHER MASKE

Deniz kenarında güneşlenirken ya da ılık rüzgarla kitap okurken bile bakımlı olup hoş görünmek istiyoruz; fakat bir yandan da makyajda aşırıya kaçmamak  istiyoruz. Parlatıcılar bunun için çok parlak ve rüzgara uygun değilken, mat rujlar da fazla süslü bir görüntü sunuyor. Bu durumda, wet n wild megaslicks balm stain nemlendiren dudak renklendirisi ortaya çıkıyor! Kalın bir kalem görünürken aynı anda bakımlı dudaklara da sahip oluyoruz. Wet N Wild, geniş renk yelpazesiyle her tene uyum sağlayabilecek, istenen her ton rujun bulunabileceği bir seri piyasaya sürmüş. Sürdükten 2-3 saat sonra, yemek yiyip kahve içtiğinizde bile sabitlenme özelliği olduğundan diğer eşdeğer rujların aksine yenilenmeye ihtiyaç duymuyor, kalıcılığı çok yerinde hatta dudağınızdan çıkartırken makyaj temizleyiciyi birkaç kez kullanmanız gerekebilir. Kalıcı olması dudakları kurutmuyor, aksine daha da nemlendiriyor. 

Kalem şeklindeki uç ve hafif ışıltılı yapısı

Bu serinin E128 kodlu ürünü pamuk şekerden biraz daha koyu bir tonda, fakat dudağa uygulandığında tam olarak pamuk şeker açıklığına uşalıp hafif sedefli, parlak bir yapıya bürünüyor. Dudağa uygulanması çok kolay, kalem formunda olsa da yumuşak, pratik bir sürümü var. Sürüldükten sonra sıcak yaz günlerinde dudağa iyi gelen hafif bir ferahlık veriyor. Bazıları bunun dudakta karıncalanma ve dolgunlaşma hissine benzetse de ürünün böyle bir etkisi yok, sadece serinlik veren bir yapısı var 🙂

Kokusu hafif plastiğe dönük, çok güzel olmayan bir koku fakat tadında bu etkiyi görmüyoruz, tadının olduğunu söyleyemeyiz. Yaz aylarında kullanmak üzere uygun fiyatı ve yüksek performansıyla kalıcı ve hafif bir ruj arayanlar için en iyi ürünlerden biri Wet N Wild Megaslicks Balm Stain Nemlendiren Dudak Renklendiricisi!

Dudaklarımızı nemlendirmişken, sıra geldi cildimize. Bütün ürünlerinin %98 doğal içeriğe sahip olmasıyla bilinen Yves Rocher, yabanmersini özlü “ferahlık veren maske” piyasaya sürdü. Ürünün kendi internet sitesindeki vaatlerine bakarsak içeriğindeki yabanmersini özleriyle cildimizdeki ölü hücreleri yok ederken bitkisel formülü sayesinde cildimize ferahlık ve ışıltı sağlayacağını görüyoruz. Ürün haftada bir ya da iki kez cilde uygulanıp yıkamadan önce 3 dakika bekletiliyor ve ciltte beklediği süre içinde yarısından fazlası emilerek cildimizin ihtiyaç duyduğu nem ve bakımı karşılıyor. Paraben içermeyen nadir maskelerden olan ferahlık veren maske kırmızı renkte jel yapıda ve çok hafif, tatlı bir meyve kokusuna sahip; hatta o kadar hafif bir kokusu var ki cildinize uyguladığınızda bu koku burnunuza ulaşmıyor. Sürülümü çok kolay, kaygan yapıda ve cildinizde ekstra bir katman gibi dursa da yavaş yavaş emildiğini ve cildinizde kalan miktarı görebiliyorsunuz. 3 dakika içinde cildinize hissedilebilir derecede bir ferahlık veriyor. Banyodan sonra cilde düzenli uygulandığında birkaç seferden sonra gözle görülebilen bir yumuşaklık sağlıyor. 

Sistemimize kayıtlı kuaförler:

Kolay sürümlü jel maske

 

Soru - Cevap

Leave a Reply

*Yorumlara cevap verebilmek için hesabınızın olması gerekmektedir. Buraya tıklayarak hesap oluşturabilirsiniz.