Victoria’s Secret Meleklerinden Güzellik Sırları

Yeni yılın yaklaştığı şu günlerde, moda ve güzellik dünyasının en popüler konularından biri Victoria’s Secret defilesi. Her yıl, yeni yıla yaklaştığımız zamanlarda büyüleyici defileler yapan Victoria’s Secret, ürünlerinden çok şovlarıyla ve tabi ki mankenlerinin güzellikleriyle ön plana çıkan bir marka.

Günümüzün güzellik şartlarını düşündüğümüzde her mankeni birbirinden güzel olan Victoria’s Secret’ın defilelerden önce yoğun bir temposu var. Mankenler podyumda mükemmel görünmek için sadece spor antremanlarını arttırmakla kalmıyor, ciltlerini ve saçlarını da defileye hazırlamaya başlıyor.

Güzelliğin sırlarını her daim güzel görünmeyi başaran Victoria’s Secret mankenlerinden öğrenelim istedik ve bakım rutinlerini, güzel görünmek için verdikleri ipuçlarını inceledik. İşte mankenlerin güzellik sırları:

Adriana Lima

Adriana Lima, Victoria’s Secret’ın en ünlü mankenlerinden biri. Güzellik sırrı sorulduğunda verdiği cevap oldukça basit: Hindistan cevizi suyu ve egzotik meyveler. Acai çileği ve barbados kirazının oldukça faydalı olduğunu düşünen manken, cildinin ışıltısını her gün hindistan cevizi suyu içmesine de bağlıyor. 

cilt bakımı, güzellik önerileri, Victoria's Secret Mankenleri

Alessandra Ambrosio

Sistemimize kayıtlı kuaförler:

Victoria’s Secret’ın en tanıdık yüzlerinden bir diğeri Alessandra Ambrosio. Güzel manken en büyük sırrının cildini nemlendirmesi olduğunu söylüyor. Cildini nemli tutmaya oldukça özen gösteren Alessandra Ambrosio nemlendirici kremlerini ve serumlarını asla yanından eksik etmiyormuş. Kremlerinin SPF içermesine dikkat eden Ambrossio, bunun kırışıkları engellediğini söylüyor. Cildi nemli ve parlak tutmanın en önemli yolunun bol bol su içmek olduğunu ekleyen manken, Adriana Lima’nın da yaptığı gibi hindistan cevizi suyu tüketmeye özen gösteriyor.

Alessandra Ambrosio ısıl işlemlerden yıpranan saçlarını VS Beach Sexy Beach Hair Wave Spray ile koruduğunu dile getiriyor.

Constance Jablonski

Modellere asla yanından ayırmadıkları güzellik ürünleri sorulduğunda Constance Jablonski’nin cevabı katı parfüm oluyor. Kulaklarının arkasına uyguladığında kalıcılığının çok yüksek olduğunu vurgulayan manken, bu ürünlerin oldukça etkili olduğunu düşünüyor.

Candice Swanepoel

Victoria’s Secret’ın en dikkat çekici mankenlerinden biri olan Candice Swanepoel çalışmadığı zamanlarda makyaj yapmamaya oldukça dikkat ediyormuş. Cildinin oldukça hassas olduğunu söyleyen güzel manken, bütün cilt bakım ürünlerinin doğal olduğunu söylüyor. Vücudunu nemlendirmek için diğer mankenler gibi hindistan cevizine başvuran Candice, yüzü için de cildin yağlanmasını engellediği bilinen çay ağacı yağı ve yeşilçay özlü yüz temizleme ürünleri kullanıyormuş.

Doutzen Kroes

Doutzen Kroes diğer Victoria’s Secret mankenleriyle kıyasladığımızda daha koyu makyajlarla görmeye alışık olduğumuz bir VS üyesi. En önemli güzellik sırrının kirpiklerini kıvırmak olduğunu söyleyen Doutzen, maskara uygulamadığında bile kirpiklerini kıvırdığını, bunun büyük değişiklikler sağladığını söylüyor. Çalışmadığı zamanlarda makyajını hafif tutmaya çalışan manken, duş aldıktan sonra vücudunu nemlendirmeyi atlamıyor, bunun için vitamin E içeren ürünler kullanıyormuş. Dudak nemlendiricisini yanından ayırmadığını söyleyen mankenin favori güzellik ürünü ise Loreal’in BB kremi. Bunu tercih etme sebebi ise hafif ve hızlı bir makyaj malzemesi olmasıymış.

Daha fazla güzellik sırrı öğrenmek istiyorsanız blogumuzdaki diğer yazıları da inceleyin;)

Soru - Cevap

Leave a Reply

*Yorumlara cevap verebilmek için hesabınızın olması gerekmektedir. Buraya tıklayarak hesap oluşturabilirsiniz.