TIRNAKLARIN KIYAFET İLE UYUMU

Kadınlar tırnaklarına çok dikkat ederler ve her zaman gerekli özeni gösterirler.  Bu özen zaten gösterilmelidir çünkü tırnaklar güzel olduğunda eller de güzel olur. Ellerin güzelliği ise bir çok kişinin dikkatinden kaçmaz . Böyle önemli ise bu tırnaklar, onların da kendisine göre bir trendi bir modası olmaz diyemeyiz. Kıyafetlerin ve güzelliğin modası olduğu gibi tırnakların da bir modası var.

Bu bahsedeceğimiz nail art podyumlarda çok görüldü. Bir çok modacı bu temayı kullandı. Evet söylüyorum. Kıyafet ile uyumlu tırnaklar çok moda olacak gibi görünüyor.

Renkli ve desenli bir elbise mi giydiniz hemen tırnağınıza da aynı deseni uygulatıyorsunuz. Zaten nail art günümüzde çok popüler ve bunu neden kıyafetiniz şeklinde yapmayasınız ki. Kıyafetiniz ve tırnaklarınız uyum ahengini yakalamış olur.

tirnaklarin-kiyafet-ile-uyumu-2

Ya da kazağınız mı desenli, hemen tırnaklarınıza da aynı deseni yaptırıyorsunuz. Kazağınız ve tırnağınız uyum içinde eğlenceli bir görüntü elde ediyorsunuz ve trendi yakalıyorsunuz.

tirnaklarin-kiyafet-ile-uyumu-3

Eğer yeteneğiniz varsa gerekli malzemelerle siz de tırnaklarınızı kendiniz boyayabilirsiniz. Kıyafetinizde olan deseni kendi tırnaklarınıza uygulayabilirsiniz. Böylece hem eğlenceli tırnaklara sahip olup hem de defileler de bile görülen ve sezonun trendi olacak bu modayı yakalamış olursunuz. Tırnakları ile uğraşmayı seven kadınlar için güzel bir aktivite olabilir. Bizce hemen bu trendi sizde denemelisiniz ve kıyafet tırnak uyumunu yakalamalısınız.

Sistemimize kayıtlı kuaförler:

Soru - Cevap

Leave a Reply

*Yorumlara cevap verebilmek için hesabınızın olması gerekmektedir. Buraya tıklayarak hesap oluşturabilirsiniz.