THE BALM ÜRÜNLERİ

Ürünlerinin üzerinde kullandığı pop-up kızları ve oğlanlarıyla gönüllerimizi fetheden The Balm’ın ürünleri hakkında bilgi almak istiyorsanız bu başlığa göz atmanızda fayda var. Evet, görüntüleriyle bizi cezbediyor ama acaba The Balm nasıl bir markadır ya da The Balm ürünleri kaliteli midir? Bu soruların cevaplarını merak edenlerden biri de bendim. The Balm’ın nasıl bir marka olduğunu öğrenmek için ise elimdeki makyaj malzemeleri bittikçe The Balm almaya başladım. Tabii ki bu girişimimde Gratis’in The Balm markasını Türkiye pazarına getirmesinin payı büyük. Şimdi de sizlerle birkaç yıllık The Balm deneyimlerimi paylaşmak istedim ki siz de bu tecrübeden faydalanabilin.

  • The Balm Nude Dude Far Paleti

İçerisinde hem mat hem de parıltılı farlara yer veren bu far paleti tam anlamıyla mükemmel. Benim için en önemli özelliği de palette gördüğünüz rengin aynısını göz kapağınızın üzerinde aynen yakalamanızdaki başarı. Başka markaların harika görünen ışıltılı ya da mat farları ne yazık ki yüzümüzde kutusunda gözüktüğü gibi durmuyor. Ya rengini hiç vermiyor ya da göz çevrenizin her yanına dağılan bir parlaklık veriyor. Oysa The Balm bu ikisinin arasını çok iyi tutturmuş ve tam olarak istenilen sonucun alınmasını sağlamış. The Balm’ın buna çok benzeyen bir başka far paleti daha var. O da The Balm Nude Tude Far Paleti. İkisinin arasında kalanlardansanız, aradaki farkın sadece bazı renklerinin değişik olmasından ibaret olduğunu söylemek isterim. Tabii bir de üzerlerindeki pop-up insanlar. The Balm Nude Dude’ta pop-up oğlanları, The Balm Nude Tude’ta ise pop-up kızları var. Sürümü ve gözde duruşu çok yumuşak olan bu far paletini kesinlikle denemelisiniz.

  • The Balm  İnstain Allıklar

Pudra yapılı olan bu allıkların kalıcılıkları oldukça yüksek. O yüzden sürerken dikkatli davranmalı ve “nasıl olsa birazdan azalır” diyerek aşırıya kaçmamalısınız. Çünkü bu allıklar, gün boyu renklerini koruyarak yüzünüzde kalabiliyor. Aynı zamanda The Balm’ın muhteşem tasarımcıları allığınızı çantanızda da rahatlıkla taşımanız gerektiğini düşünmüş olacak ki kutulara zarif pop-up kızları koymakla kalmamış, güvenle çantanıza atabilmeniz için özel karton kapaklar da hazırlamış. Kısacası bu allıklardan teninize uygun rengi seçtiğiniz sürece, aldığınıza asla pişman olmayacağınızı rahatlıkla söyleyebilirim.

  • The Balm Eyeliner

Tüm kadınların makyaj konusundaki en büyük dertlerinden biri, rahat kullanımlı bir eyeliner bulamamaktır. Bazı eyelinerlar daha sürmeden kuruduğu için bazıları ise aşırı sıvı bir yapıya sahip oldukları için sizi mutsuz edebilir. Ancak The Balm bu konuda da ustalığını konuşturmuş ve tam kıvamında bir eyelinerı müşterilerine sunmuş. Eyeliner çubuğunun inceden kalına giden yapısı sayesinde, göz kapaklarınızın üzerine istediğiniz kalınlıkta ya da incelikte eyeliner uygulamasını yapabiliyorsunuz. Üstelik eyeliner fırçası ne çok sert ne de çok yumuşak. Bu sebeple göz kapağınıza zarar vermediği gibi etrafa kaydırma hatası yapmanızı da önlüyor. Son olarak kullanım süresinin de uzun olduğunu söylemek isterim. Benim gibi hemen hemen her gün eyeliner kullanan birine bile en az 6 ay gidiyor, diyebilirim.

Sistemimize kayıtlı kuaförler:

  • The Balm Balm Shelter SPF 17 Tinted Gloss

Karmaşık bir isim gibi gözükse de aslında dudak parlatıcıları ve dudak koruyucularının karışımı diyebileceğim bir ürün. Mat ve parlak olarak seçenekleri de mevcut. En büyük özelliği ise dudakları, güneş ışığının zararlı etkilerinden koruyor olması. Aynı zamanda bildiğimiz likit dudak parlatıcılarının aksine The Balm’ın biraz daha katımsı bir yapıda olduğunu söyleyebilirim. Bu sebeple sürümü oldukça kolay ve kalıcılığı fazla. Eyelinerda olduğu gibi bunda da kullanım süresi tahmin edilenden uzun oluyor. 

 

Soru - Cevap

Leave a Reply

*Yorumlara cevap verebilmek için hesabınızın olması gerekmektedir. Buraya tıklayarak hesap oluşturabilirsiniz.