SUYA DAYANIKLI MAKYAJ MALZEMELERİ – 2

Yaz ayları dolayısıyla en çok talep gören ürünlerden olan suya dayanıklı makyaj malzemeleri ile ilgili ilk yazımızda bahsettiğimiz örneklerden daha fazlasını görmek istiyorsanız bu yazıya göz atabilirsiniz. Çok geniş bir fiyat skalasında olan bu ürünlerden en uygun ve en etkili olanları sizler için seçtik. 

  • Yves Rocher Suya Dayanıklı Asansörlü Göz Kalemi

Adının nasıl okunduğu konusunda çeşitli rivayetlerin dolaştığı ve hemen hemen her yerde karşımıza çıkan yeşil mağazasıyla Yves Rocher, birbirinden güzel bakım ürünleriyle hepimizin gönüllerini fethediyor. Yaz aylarında da rahatça makyaj yapmak isteyenlerin unutulmadığı bu mağazanın suya dayanıklı asansörlü göz kalemi ise mutlaka denenmesi gereken ürünlerinden. İçerisindeki papatya özü ile zenginleştirilmiş kremsi doku ile kolay sürüm imkânı sağlayan göz kaleminin ucunu inceltmek de çok kolay. Pek çok asansörlü göz kaleminde bulunmayan kalemtıraş, çok ince şekilde çizgilerle gözünü ortaya çıkartmak isteyenler için bire bir. Son olarak, göz kaleminin fiyatının indirimli haliyle 26.30 lira, normal fiyatının ise 32.90 lira olduğunu da söyleyelim.

  • Lancome Effacernes Waterproof 

Suya karşı dayanıklı ürünler içerisinde belki de en çok istenen ancak bulması en zor olan ürünlerden biri kapatıcılardır. Çünkü pudra ve fondöten gibi kapatıcılar, suya karşı inanılmaz reaksiyonlar göstererek yüzde kabarmalar veya akmalar yaratır. İşte Lancome tam da bunun için çok güzel bir ürün düşünmüş ve Effacernes’i hazırlamış. Effacernes, sahip olduğu matlaştırıcı etki ile cildinizde kapatmak istediğiniz kusurlarınızı kapatmanıza yardımcı olurken defne kokusu ile de sizi cezbedecek. Ancak bu ürünün bir kusuru olduğunu da eklemek gerek. Ne yazık ki fiyatı alabileceğiniz herhangi bir kapatıcıya göre pahalı. İnternet üzerinden satış fiyatı 31 dolar olan bu ürünü mutlaka almak istiyorsanız para biriktirmeye başlamanız gerekebilir. 

  • Deborah Milano – Precisione Waterproof EyeLiner

Suya dayanıklı ürün tercihinde ilk sıralarda yer alan göz kalemleri ve eyelinerlara iyi bir örnek oluşturabilecek bu ürün sayesinde kalıcılığı yakalamak gerçekten mümkün oluyor. Su ile temasında herhangi bir akma ya da bozulma yaratmayan yapısıyla gün boyu gözünüzde kalacak bir makyaj elde edebilirsiniz. Ürünü kullananlardan biri olarak söyleyebileceğim tek negatif yanı ise gözünüzü ovalamanız durumunda hemen çıkması, diyebilirim. Bu sebeple ellerinizi gözlerinizde uzak tutmanızda fayda var. Bunu başarabildiğiniz takdirde bu özellik de sorun olmaktan çıkar. Hatta göz makyajınızı kolayca temizlemenizi sağlayacak bir arıya dönüşebilir. Watsons mağazalarından kolaylıkla elde edebileceğiniz bu ürünü indirimli olarak 18 liraya bulmanız mümkün. 

Sistemimize kayıtlı kuaförler:

 

Soru - Cevap

Leave a Reply

*Yorumlara cevap verebilmek için hesabınızın olması gerekmektedir. Buraya tıklayarak hesap oluşturabilirsiniz.