SUYA DAYANIKLI MAKYAJ MALZEMELERİ – 1

Tatile çıkma zamanının gelip çattığı bugünlerde en çok satılan ürünlerin başında, suya dayanıklı ya da bir diğer adıyla water-proof makyaj malzemeleri geliyor. Özellikle makyaj yapmadan kendini rahat hissetmeyen ya da evden çıkamayan kadınlar için suya dayanıklı ürünler tatil zamanlarının kurtarıcısı. Peki, her suya dayanıklı ürün gerçekten suya dayanabiliyor mu? Hangi ürünler bu konuda daha güvenilir? Sizin için hazırladığımız listeden yararlanarak kendinize ve bütçenize en uygun ürünleri seçebilir, tatilde denizin ya da havuzun keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz.

  • FLORMAR – REVOLUTION MASCARA

Özellikle kısa ve ince telli kirpiklere sahip olanların tercih edebileceği bu maskara, kirpiklere hacim kazandırarak daha dolgun gösterilmesini sağlıyor. Suya dayanıklılığı konusunda da oldukça başarılı sayılabilecek bir ürün. Tüm bunlara fiyatının makul olması da eklenince tercih edilebilirler listesinde ilk sıralarda yer alması kaçınılmaz oluyor. Revolution Mascara’yı tüm flormar satış noktalarında 29, 90 liraya bulabilirsiniz.

  • MAKE UP FOR EVER – AQUA ROUGE SERİSİ

Suya karşı dayanıklı ve kalıcı makyajın en önemli sırlarından biri de gözünüzdeki makyaja ek olarak dudağınızdaki rujun da kalıcılığını sağlayabilmektir. Hem makyajlı hem de doğal gözükebileceğiniz bu ruj serisi sayesinde size en çok uyan rengi seçebilir ve kalıcı rujun rahatlığını yaşayabilirsiniz. İki taraflı yapısı sayesinde dudağınıza ister mat ister canlı bir görünüm kazandırabilirsiniz. Kullanım sırasına ise dikkat etmelisiniz. Önce mat görünümlü olan tarafı sürmenizde ve bir müddet bekledikten sonra canlı rengi uygulamanızda fayda var. Bu sayede daha kalıcı bir görünüm elde edebilirsiniz. Mat bir görünüm elde etmek istiyorsanız sadece mat tarafını sürmeniz de yeterli olacaktır. 24 Dolardan satışa sunulan bu ürünü internetten kolayca almanız mümkün. 

  • YVES SAİNT LAURENT WATER PROOF GÖZ KALEMİ

Suya dayanıklı göz kalemi arayanlar için en uygun ürünler arasında yer alan bu ürün sayesinde saatlerce havuzda ya da denizde kalsanız da makyajınız sabit bir şekilde durur. Öyle ki tüm günü su altında geçirseniz dahi olumsuz bir sonuç almanız pek olası değil. Yves Saint Laurent göz kalemi, sadece siyah değil aradığınız diğer renkleri de bulabileceğiniz geniş renk yelpazesiyle de sizi oldukça memnun edecek. Bu ürünün en büyük dezavantajı ise bir göz kalemine nazaran oldukça yüksek olan fiyatı. En iyi ihtimalle 57 liradan bulabileceğiniz bu ürünü, Boyner mağazalarından ya da internetten alabilirsiniz. 

Sistemimize kayıtlı kuaförler:

 

Soru - Cevap

Leave a Reply

*Yorumlara cevap verebilmek için hesabınızın olması gerekmektedir. Buraya tıklayarak hesap oluşturabilirsiniz.