2015/2016 Sonbahar-Kış Saç Renkleri

Her ne kadar havalar henüz hissetmemize izin vermese de resmi olarak sonbahara girmiş bulunmaktayız 🙂 Makyajımızda ve kıyafetlerimizde koyu renkler yavaş yavaş kendini hissettirmeye başlamışken gelin hep birlikte bir de saç renklerine göz atalım.

Bu yıl sonbahar için hemen hemen tüm markalarda organik ve pastel renkler hakim. Saçlarda bizi çabasız ama şık bir havayla gelen bireysellik karşılıyor. Birbirinin aynı saçlardan ziyade her kişinin kendini yansıttığı renk ve modeller ön planda.

Podyumlarda gözümüze en çok çarpan renk şüphesiz çilek sarısı saçlar. Bu iddialı ve farklı trend özellikle beyaz tenli kadınlara gerçekten mükemmel bir görünüm sağlıyor. Güzel ve çekici saçlara sahip olmak isteyen kadınların tercih edebileceği bir renk.

saç renkleri, saç trendleri, rose gold hair

Bunu takip eden bir diğer iddialı akımsa pastel renkler. Yaz döneminde sıkça gördüğümüz yeşiller, pembeler sonbaharda yerini platin alt tonlu gümüşi renklere bırakıyor. Tüm saça uygulanabildiği gibi, balyaj şeklinde de tercih edilebiliyor. Koyu, dumanlı gözler ve nude dudaklarla çok yakışan bu trend bakışları üstünde toplamayı seven iddialı kadınların ilk tercihi oluyor.

gri saç, saç trendi   ombre saç, saç boyası

Ancak radikal değişimlerden çekinen ama farklılık isteyen kadınlardansanız endişelenmeyin bu sene ombreler hala çok popüler. Koyu renk saçların uçlarına, saçtan birkaç ton açık tonlarda atılan gölgeler geçen sene olduğu gibi bu sonbaharda da yardımımıza koşuyor. Buna ek olarak joker renkler olan kahveler ve sarılar da güncelliğini korumaya devam ediyor. Kahvelerde çikolata kahve, kızıl kahve, granit kahvesi öne çıkarken sarılarda sıcak ve doğal tonlar tercih ediliyor.

Sistemimize kayıtlı kuaförler:

kahve tonları, kızıl kahve

Siz de cilt tonunuza ve zevkinize en uygun rengi seçerek sonbahara farklı bir başlangıç yapabilirsiniz. 

Soru - Cevap

Leave a Reply

*Yorumlara cevap verebilmek için hesabınızın olması gerekmektedir. Buraya tıklayarak hesap oluşturabilirsiniz.