Saçı Uzun Göstermenin Yolları

Biz kadınların saçımıza ne kadar çok değer verdiğini sanırım söylememize gerek yoktur ve yine biz kadınların en çok değiştirmeyi ve oynamayı sevdiği şeyin saçlarımız olduğunu da itiraf etmeliyiz. Yapılan bir araştırmaya göre kadınların saçları ile ilgili en çok pişmanlık duyduğu şeylerin başında kısa saç kesimi yer alıyor. Bir anlık cesaretle saçlarını kısa kestiren kadınlar her ne kadar kısa saç kendilerine yakışmış olsa da belli bir süre sonra uzun saçlarını özlemeye başlar bu nedenle de saçı daha uzun göstermenin yollarını ararlar. 

 

Kısa olan bir saçı daha uzun göstermenin yolları elbette mevcuttur ve çeşitli seçeneklerden oluşur.  Bu seçenekleri iki başlık altında sıralayabiliriz bunlardan ilki eğer saçınız orta boy bir saç ise ve siz daha uzun görünmesini istiyorsanız birkaç makas dokunuşu ile evet yanlış duymadınız saçlarınızın ön ve yan kısımlarına yaptırabileceğiniz katlı bir kesim uygulaması ile saçınızın arka kısmını olduğundan uzun gösterebilirsiniz. Saçı daha uzun göstermenin yolları arasında 2. Gurup ise saçlara kaynak, çıtçıt ve postiş uygulaması yapılarak istenilen uzunlukta saçlar elde edilmesidir. Tamamen gerçek saçtan yapılan bu her 3 uygulamada saçınızın istediğiniz kadar uzun görünmesini sağlar.

 

 

Sistemimize kayıtlı kuaförler:

Saçı daha uzun göstermenin yollarından biri olan kaynak saç uygulaması(diğer bir söylem ile saç kaynak uygulaması) ile birkaç saat içinde uzun ve doğal görünümlü saçlara kavuşmanız mümkün. Saçınıza yapılan kaynak uygulamasından sonra kendi saçınız gibi kullanabilir yıkayabilir fön ya da diğer işlemleri rahatlıkla uygulayabilirsiniz. Kaynak tekniği ile yapılan saç uzatma sayesinde tamamen doğal görünümlü saçlar elde etmiş olur saçınız kısa iken nasıl yıkayıp bakım uygulaması yapıyorsanız aynı şekilde rahatlıkla saçlarınızı yıkayıp bakım yapabilirsiniz.

 

Bir diğer saçı uzun gösteren teknik ise saça çıt, çıt uygulaması olup yine doğal saçlardan ede edilerek saç aralarına takılarak saçı uzun gösterme tekniğidir. Başın farklı bölgelerine göre farklı genişlikte olan çıt çıtlar takılarak saçınızı uzatırken doğal görünmesini sağlar. Saça çıt, çıt yöntemi uygulandıktan sonra saçınızı istediğiniz gibi toplayabilir ya da açık bırakabilirsiniz. Çıt, çıt uygulaması yapılan saçlar yıkanma esnasında kafadan çıkarılmalı düz bir şekilde uzatılarak karıştırmamaya özen göstererek yıkanmalı havlu ile ıslaklığı alınıp asılarak doğal yollar ile kurutulmalı böylelikle çıt çıtlar zarar görmeden temizlenmiş olurlar. Çıkardığınız çıt çıtları kendiniz takabileceğiniz gibi kuaförünüze de taktırabilirsiniz.

Saçı uzun göstermenin yolları arasında bulunan postiş ise sadece saçınızı topladığınızda ya da atkuyruğu modeli yaptırmak istediğinizde saçlarınıza kolay bir şekilde uygulanarak saçınızı olduğundan çok daha uzun görünmesini sağlar. Sizde kısa saç kullanmaktan sıkıldıysanız ve saçınızın bir an önce uzun görünmesini istiyor iseniz kuaförünüze danışarak size en uygun olan saç uzatma tekniğine karar verebilirisiniz.

Soru - Cevap

Leave a Reply

*Yorumlara cevap verebilmek için hesabınızın olması gerekmektedir. Buraya tıklayarak hesap oluşturabilirsiniz.