Ruj Renkleri ve Kirpik Bakımı

Çoğu zaman dudaklarımız için uygun ruj rengi seçmede zorluklar yaşarız ve kullandığımız ruj çok dikkat çeker, fotoğraflarda patlar, bize ait değilmiş gibi durur. Ruj renginin ten rengiyle bütünleşmesinde en fazla fayda sağlayan ve en kolay kullanılan rujlar ise nude tondaki rujlar. Wen N Wild Bare It All, kahverengiye dönük çok güzel bir nude tonu. Bu ruju açık kahverengi bir ruj olarak beğenip satın almıştım; fakat uyguladığımda sade, nude renkli olduğunu gördüm. Rengi dudaklardaki kuruluk gibi kusurları çok belli ettiğinden uygulamadan önce diş fırçasıyla dudaklarınıza masaj yapar ya da nemlendirici uygularsanız çok güzel bir görüntü elde etmiş olursunuz. Ambalajı konusunda Wet N Wild kesinlikle daha fazla çalışmalı, ilk kullanımda kapağı açarken bile ruj renkleri hemen plastik kapağa bulaşıyor ve kirli bir görüntü oluşurken rujunuz da bozulmuş oluyor. Kalıcılığı orta seviyede, yemek yedikten sonra tazelemeniz gerekebilir; ama gün içinde dudakta sabit kalıyor. Mat ruj renkli olduğundan yapısı sert, birkaç kullanımdan sonra çok daha rahat sürülebilir hale geliyor.

Diğer nude rujlarla  kıyaslandığında, diğer rujlar gibi soluk, hasta görüntüsü vermek yerine yüze tatlı bir renk katıyor. Benzer renklerde bir dudak kalemi ile beraber kullanırsanız hem kalıcılığını arttırırsınız, hem de dudaklarınızın daha dolgun durmasını sağlarsınız, dolgun dudaklar ve dudak bakımı her zaman çekiciliği artırmıştır ki bu yüzden dudak büyütme estetiği denen bir kavram oluşmuştur ancak burada verdiğimiz ufak tavsiye sizin doğal dudak büyütme yöntemlerinden faydalanmanıza olanak verecektir. Eğer gözlerinizi ön plana çıkaran bir gece makyajı yaptıysanız ya da canınız çok makyaj yapmak istemediğinde de bakımlı görünmek isterseniz, bu ruj tam sizin tonunuz! Uygun fiyatı ve kullanışlı rengiyle herkesin denemesi gereken bir ruj.

 

 

Maybelline Rimel arayışında olanlar için Maybelline One By One Volum’ Express Mascara, uzun zamandır sahip olduğu fiyat aralığında kullandığım en kaliteli rimellerden biri. Kirpik uzatma başarısı ile aynı anda kirpik gürleştirme işlevini de başaran bir rimel ve bu özelliğini ortaya doğru tombikleşen, uçlarda ince olan fırçasına borçluyuz. Bu fırça, kirpikleri birleştirip gür görüntü vermek yerine, topaklanma yapmadan tek tek ayırıp takma kirpik etkisi sağlıyor. İnce tüy kıllar yerine silikon, kalın ve sabit (hem fırça hem kıllar kıvrılmıyor ki bu, ürünü ugularken kirpiklerin birbirine yapışmasını engelliyor) kıllara sahip olan ürün, bu yönüyle vaat ettiği hacmi bize sunmuz oluyor. Tek katta daha uzun kirpiklere sahip olurken, ikinci katta çok daha dolgun ve uzun kirpiklere sahip olabilirsiniz. Eğer kirpik kıvırıcı ile beraber kullanırsanız, gece makyajına uygun olarak vurucu, dolgun ve uzun kirpiklere kolaylıkla sahip olabilirsiniz. Ürünün rengi oldukça belirgin, koyu siyah maskara. Eğer esmerseniz veya koyu renkli bir teniniz varsa aynı ürünün daha siyah tonlu bir seçeneği daha var, onu da denemenizi şiddetle öneririm. Uygun fiyatı ve kaliteli yapısıyla Maybelline One By One Volum’ Express Mascara, muhteşem kirpiklere sahip olmanız için kesinlikle çekmecenizde olmalı.

Sistemimize kayıtlı kuaförler:

Soru - Cevap

Leave a Reply

*Yorumlara cevap verebilmek için hesabınızın olması gerekmektedir. Buraya tıklayarak hesap oluşturabilirsiniz.