Revlon Fondöten İncelemeleri

Revlon, ulaşılabilir fiyatları ve yüksek kalitesiyle uzun zamandır vloggerların ve makyaj artistlerinin severek kullandığı bir marka. Revlon ülkemizde yaklaşık bir yıl önce satışa sunulmaya ve popülerleşmeye başladı. Rujlarından ojelerine ürünleri high end markalara muadil olarak gösterilen Revlon’un en ünlü üyeleri ise Colorstay ve Photoready fondötenleri.

Siz de Revlon’un fondötenlerini merak ediyor ve denemek istiyorsanız Colorstay Airbrush ve Photoready fondötenleri birlikte inceleyelim. 

revlon, cilt, cilt bakımı, fondöten, makyaj, yüz makyajı

 

Revlon Colorstay Airbrush Fondöten

İnceleyeceğimiz ilk fondöten Revlon Colorstay Airbrush Fondöten. Ürün adından da anlayabileceğimiz gibi kalıcılık vaat ediyor. Colorstay Airbrush fondötenin farklı cilt tipleri için iki seçeneği var: normal/kuru ciltler ve karma/yağlı ciltler için. Normal/kuru ciltler için olan çeşidi gün içinde fondötenin cildi kurutmasını ve pul pul bir görünüm oluşmasını engellerken karma/yağlı ciltler için olanı ciltteki yağı dengeliyor. Colorstay Airbrush fondötenin en sevilen özellikleri hafif olması ve ciltte gün boyu yüksek kalıcılık sağlaması. Colorstay Airbrush için orta üstü bir kapatıcılık seviyesine sahip diyebiliriz. Özellikle sıcak havalarda, BB kremlere yöneldiğimiz zamanlarda, BB kremler kadar hafif olması ve cilt kusurlarını daha iyi bir şekilde örtmesi tercih sebebi. Fondöten aynı zamanda SPF 20 içermesiyle güneş koruması da sağlıyor. SPF flaşlı fotoğraflarda yüzün olduğundan çok daha beyaz görünmesine sebep olduğundan dikkat etmekte fayda var. En yüksek verimi almak için ürünü uygularken fondöten fırçaları veya makyaj süngerleri kullanabilirsiniz. Ürünün dezavantajı ise pompası olmayan bir şişede bulunduğundan kullanım açısından zorluk çıkarması. 

Sistemimize kayıtlı kuaförler:

Revlon Photoready Fondöten

İkinci fondötenimiz Revlon Photoready fondöten. Photoready fondöten fotoğraflarda daha güzel çıkmayı ve sağlıklı bir cilt görünümü sağlamayı vaat ediyor. Photoready de Colorstay Airbrush gibi oldukça hafif. Bu nedenle sıcak havalarda kullanılabilecek bir fondöten. Colorstay’in aksine Photoready’de mikro ışıltılar bulunuyor. Bu özelliği doğal bir görünümü bozmamakla birlikte cilde sağlıklı bir ışıltı veriyor. Ürün Colorstay gibi SPF 20 içeriğiyle güneş koruması sağlıyor fakat bu, fotoğraflarda yüzümüzün bembeyaz görünmesine neden olmuyor. Ürün orta derecede bir kapatıcılığa sahip. Kalıcılık derecesi ise oldukça iyi. Pompalı bir şişe ile gelen fondöteni istediğimiz miktarda uygulayabiliyoruz. Colorstay’de olduğu gibi fondötenden en yüksek verimi almanın yolu fondöten fırçaları ve makyaj süngerlerinden geçiyor. Ürünün dezavantajı kuru ciltlerin kullanım öncesi nemlendirmeye, karma ve yağlı ciltlerin ise gün boyu yağ kontrolüne ihtiyaç duyması.

Hangisini Seçmeliyim?

Revlon fondötenlerinden birini denemeye karar verdiniz ve hangisini alacağınıza karar veremiyor musunuz? Cilt tipinize ve cilt sorunlarınıza göre karar vermek en doğrusu. Cildiniz normale göre daha kuru veya daha yağlıysa Colorstay sizin için daha uygun bir seçim olacaktır. Aynı zamanda cilt kusurlarını örtmede Colorstay’in daha başarılı olduğunu görüyoruz. Normale dönük bir cildiniz var ve cilt kusurlarınız fazla değilse, kullanım kolaylığı ve daha sağlıklı görünen bir cilt sağlamak için Photoready fondöteni öneririz.

Revlon markasına ait ürünleri Watsons mağazalarında bulabilirsiniz. 

 

 

Soru - Cevap

Leave a Reply

*Yorumlara cevap verebilmek için hesabınızın olması gerekmektedir. Buraya tıklayarak hesap oluşturabilirsiniz.