PANTENE SAÇ ONARICI YAĞ VE LOREAL TOTAL REPAIR SAÇ SPREYİ

Siz de saçınızı çok boyadığınız için yıpranma ve kırıklarla karşı karşıyasınız? Ya da ince telli saç yapısına sahip olduğunuz için saçlarınız güçsüz ve koparak dökülmeye çare mi bulamıyorsunuz? Yıllarca arayıp tam da bu kadar yıprandıktan sonra saçımı kurtaramam dediğim anda bulduğum bu iki üründen sonra fikriniz değişebilir. 🙂

Pantene’in bu ürünüyle saçımı kısa bir süre içerisinde çok boyadığım ve aşırı yıpranmayla karşı karşıya kaldığım dönemde tanıştım. Ürün boyalı saçlar için özel olarak üretilmiş ve gerçekten de saçımızda boyanın daha fazla kalması için günlük kullanımla muhteşem sonuçlar yaratıyor. Boyayı saçta tutmasının yanısıra sürüldüğü andan itibaren saça hiçbir üründe (Loreal Elseve Mucizevi Yağ’da bile) karşılaşmadığım bir yumuşaklık hissi veriyor.

Saçım boyalı değil fakat yine de çok yıprandı diyosanız yine aynı serinin anında onarıcı etkili ürünü ideal. Saçımız için en faydali içeriklerden olan keratin yapılı bakım yağı, birkaç dakika içerisinde bile saçımıza bambaşka bir boyut kazandırıyor.

Serinin bir çok saç çeşidi ve birçok sorun için ayrı bakım yağları mevcut fakat hepsinin ortak bir özelliği var: Muhteşem kokuları. Ultra kalıcı kokusu sayesinde kullandığımız andan itibaren 12 saate kadar saçımızda müthiş bir koku hissetmeye hazırlanmalıyız. (Öyle yoğun ki şampuan ve saç kreminin kokusunu kesinlikle bastırıyor. )

Ürünü kullanırken hatırlamamız gereken püf nokta ise her yağ bazlı üründe olduğu gibi bir seferde aşırı kullanımdan kaçınmak. 1-2 damla bütün saç uçlarımızı onarmak için yetiyor da artıyor bile. Suyla durulanma gibi bir seçenek de olmadığı için aşırı kullanım saçlarımızın kısa zaman içerisinde çok yağlanmasına sebep olabilir.

Sistemimize kayıtlı kuaförler:

Saçlar için diğer bir önerim ise Loreal Elseve Komple Onarıcı 5 Saç Bakım Spreyi. Yağ bazlı ürünlerin aksine bu ürünü genelde duştan çıkınca saçımıza uygulamak harika sonuçlara yol açıyor çünkü sprey, saçımızı tararken bize çok büyük bir kolaylık sağlıyor. Üzerinde yazan her şeyin hakkını veren bu ürün saçımıza 5 aşamada yapılandırma, güçlendirme, canlılık, ipeksi dokunuş ve sağlıklı bir görünüm konusunda yardımcı oluyor. İster ıslak ister kuru saça uygulayabileceğimiz bu ürün saçımıza anında ferahlık kazandırırken, Pantene Saç Bakım Yağı kadar olmasa da hafif kokusuyla da cazip hale geliyor. Ayrıca su ve köpükten oluşan yapısıyla yani hafifliğiyle saçımızda ağırlaşma yapmıyor. Özellikle serinin beyaz şişeli bu ürünü ısıya fazla maruz kalarak yıpranmış saçlar için ideal, ayrıca şampuan saç kremi ve maskeden oluşan setin diğer ürünlerini de kullanırsak saçımızdaki değişimi 1 ay gibi bir sürede fark edebiliriz. 🙂

 

Soru - Cevap

Leave a Reply

*Yorumlara cevap verebilmek için hesabınızın olması gerekmektedir. Buraya tıklayarak hesap oluşturabilirsiniz.