NIVEA AQUA SENSATION CANLANDIRICI TEMİZLEME JELİ VE YÜZ KREMİ

Şüphesiz ki yüzümüz kişisel bakımımızın en önemli ve zorlu aşamasıdır. El ve vücut kremi, dudak nemlendiricisi ve daha bir çok alanda aklımıza gelen ilk markalardan olan Nivea, yüz bakımımız konusunda da en çok tercih edilen markalardan. Özellikle diğer ürünlerine göre yeni sayılabilecek hydra aqua sensation serisinin bu konuda çok başarılı olduğu söylenebilir.

Nivea aqua sensation canlandırıcı yüz temizleme jeli yüzümüze ilk uyguladığımız andan itibaren partiküllü yapısı sayesinde müthiş bir ferahlık hissi veriyor. Yüze kolay uygulanıyor, oldukça sıvı bir yapısı var. Şişenin tasarımı sayesinde diğer peeling veya temizleme ürünleri gibi kapağın açılıp dökülmesi tehlikesi de ortadan kalkıyor. Yağlı ya da kuru her cilt için ideal. 

Ürünün Nivea’nın benzer kategorilerindeki ürünlerden en önemli farkı ve en güzel özelliği ise hem cildimizi arındırıp nemlendirirken, hem de makyajımızı çıkarabilmemiz. Çoğumuz yorgun bir günün ardından makyajımızı silmeyi zor bir iş olarak görürüz. Makyajımızı çıkarırken yüzümüzün arınması ve nemini geri kazanması bizim için ürünü muhteşem bir avantaj haline getiriyor. Ürünün üzerinde de belirtildiği gibi başka bir temizleyiciye gerek kalmadan rahatça fondöten, hatta makyajımızın belki de en zor temizleme aşaması olan rimelimizden de rahatça kurtulabiliyoruz. Cildimizin nefes almasına yardımcı olan salatalık özlü bu jel, aynı zamanda uygun fiyatıyla da raflarda ve gönüllerde yer etmiş durumda:)

Bahsetmek istediğim diğer ürün ise yine aynı serinin yüz bakım kremi. Krem, piyasadaki diğer kremlerin aksine aşırı ince bir yapıya sahip. Bu yüzden sürümü oldukça kolay ve tek kullanımda fazla harcamanız gerekmiyor. Krem, ciltteki yeni su kanallarının oluşumunu harekete geçirerek isminin hakkını veriyor ve bize aynı yüzümüzü suya daldırmışız gibi hissettiriyor. İçindeki salatalık özünü de hesaba katacak olursak, bir kremden beklediğimiz ferahlıktan çok daha fazlasını bize sunduğunu söyleyebiliriz.

Ayrıca kremin ince ve kolay emilen yapısı kremi makyaj öncesi uygulama için de tercih edilebilir hale getiriyor. Özellikle fondöten sürmeden 1-2 dakika önce cildimize uyguladığımız yüz kremi, gözeneklerimizin kapanmaması ve fondötenin başarılı bir şekilde uygulanması için önem taşıdığından bu kremi makyaj çantamızın da vazgeçilmezleri arasına dahil edebiliriz:)

Soru - Cevap

Leave a Reply

*Yorumlara cevap verebilmek için hesabınızın olması gerekmektedir. Buraya tıklayarak hesap oluşturabilirsiniz.