La Roche-Posay Effaclar Cilt Temizleme Jeli

Akne problemli bir cildiniz varsa, bu cildi temiz tutmak en önemli adımlardan biridir. Herkes kendi cildine uygun bir temizleme jeli bulup, bu jeli sabah evden çıkmadan ve gece yatmadan önce kullanıp,cildini temizlemelidir. Temizledikten sonra yine uygun bir nemlendirici ile cilt nemlendirilmelidir. Ben de bugün size belki sizin de cildiniz için uygun olabilecek bir temizleme jelinden bahsetmek istiyorum. La Roche-Posay temizleme jeli akneli ciltler için özel üretilmiş bir temizleme jeli. Akenli ve yağlı bir cilde sahipseniz sizin için de uygun bir jel olabilir. Ciltteki kiri ve sebumu arındırıyor. Cildi derinlemesine temizliyor ve rahatlık hissi veriyor çünkü içinde termal su da var.

Sabah kalkınca ve akşam yatarken kullanıyorum. Önce elimde köpürtüp sonra yüzüme uyguluyor ve duruluyorum. Ancak ben cildimi çok kurumuş gibi hissediyorum jel ile temizledikten sonra bu yüzden yüzümü yıkadıktan sonra hemen nemlendirici krem sürüyorum. Böylece o kuruluk hissini yok etmiş oluyorum.

Diğer jelleri de denedim fakat benim cildime en iyi gelen buydu ve gerçekten aknelerim azaldı. Kuruluk hissini de nemlendirici ile giderdiğim için bir promlemim kalmadı. Kullanmak isteyenlere tavsiye edebileceğim bir üründür. Cilt temizliğinin önemini tekrar hatırlatmak isterim ve cidinizi temizlemiyorsanız bunun gerçekten yanlış bir davranış olduğunu belirtmek istiyorum. Siz de kısa zamanda kendinize uygun bir temizleme ürünü bularak kullanmaya mutlaka başlayın.

Soru - Cevap

Leave a Reply

*Yorumlara cevap verebilmek için hesabınızın olması gerekmektedir. Buraya tıklayarak hesap oluşturabilirsiniz.