L’OREAL INFALLIBLE FONDÖTEN VE SUPER LINER EYELINER

Yazın bitip sonbaharın kapımıza dayanmasıyla cildimizde havuz, güneş, deniz yüzünden oluşan hasarları örtmenin vakti geldi de geçiyor.  Hasarları örtmenin en iyi yöntemi ise fondöten kullanmak. Fondöten kullandığımızda cildimize her ürünü uygulayamayız ve uygularken de doğru fondöten sürme tekniklerini kullanmalıyız. Bu sebeple L’Oreal Paris Infallible 24H-Matte Fondöten hakkında ki deneyimlerimizi sizlerle paylaşalım istedik.

L’Oreal Paris Infallible 24H-Matte Fondöten ağır olmayan yapısıyla gönlümüze fethetmeyi başarıyor. Özel olarak yağlı ciltler için üretilen Infallible fondöten, matlaştırma özelliği ile parlamayı önleme konusunda çok başarılı. Kapatıcılık konusunda son derece başarılı, kusurları bütün bir şekilde örtüyor. Ambalajında yer alan vaatleri şunlar: Dokusu orta kalınlıkta, kapatıcılığı yüksek seviyede, parlaklığı mat sonuç veriyor ve kullanılmadan önce çalkalanınca daha iyi sonuç verdiği iddia ediliyor. Şişenin ince ucu sayesinde istediğiniz miktarda ürünü alabiliyorsunuz ve bu ince uç aynı zamanda kullanırken fazla ürünün akıp dökülmesini engellemiş oluyor. Cilde uygulandığında pul pul görüntü vermiyor, yüzde maske etkisi yaratmıyor. Eğer L’Oreal Paris Infallible 24H-Matte fondöten kullanma fikriniz varsa, fondöteni pudra ile de sabitlerseniz, makyajınız tüm gün boyunca cildinizde bozulmadan duracaktır.

makyaj malzemeleri, fondöten, makyaj

L’Oreal Paris Super Liner Perfect Slim Eyeliner, diğer eyelinerlardan farklı olarak kökten bükülmeyen keçe uca sahip böylece fırça kıvrılmadan; düzgün, kolay bir eyeliner sürme şekli ortaya çıkarıyor. Uzun fırçalara hakim olup eyelineri düzgün sürmek ne kadar zor olsa da, uzun fırçaya rağmen keçe uç bu eksiyi büyük bir artıya çeviriyor. Intense Black adlı rengi füme olmayan koyu, parlak bir siyah renk sağlıyor; fakat ürün azaldığında doğal olarak bir soluklaşma söz konusu. Hızlıca kuruma özelliği, eyeliner ilk sürüldüğünde bulaşma riskini ortadan kaldırıyor. Eyeliner sürmeyi oldukça kolaylaştıran L’Oreal Paris Super Liner Perfect Slim Eyeliner, makyajını eyelinersiz tamamlamayanlar için mükemmel bir fırsat.

Sistemimize kayıtlı kuaförler:

 

 

Soru - Cevap

Leave a Reply

*Yorumlara cevap verebilmek için hesabınızın olması gerekmektedir. Buraya tıklayarak hesap oluşturabilirsiniz.