Kırmızı Ruj Sürme Tekniği

Kırmızı renk itibari ile herkesin içinde bir kıpırtı yaratır. Canlılık, coşku ve şehvet duygularını harekete geçirir. Dikkat çekici özelliği ile de her kadının vazgeçilmezidir. Ancak uygulanması sırasında dikkat edilmesi gereken birkaç aşama vardır ve eğer bu aşamalar dikkate alınmassa makyaj yapmamak daha yerinde bile olabilir biz Aramakas.com güzellik ekibine göre.

Kırmızı ruj kullanmak zordur; hem kıyafetinize hem de makyajınızın diğer bölümlerindeki bütünlüğe yedirmek zorunda kalabilirsiniz bu iddialı tutumunuzu. Sürüldüğünde tüm dikkatleri üzerine çektiğinden kusursuz ve temiz uygulanması gerekir kırmızı rujun, ancak bu temiz ve kusursuzluk ilk cümlede söylediğimiz gibi kıyafet ve genel makyajınızındaki bütünlükten alır enerjisini. Bunun için ruj sürme işlemine başlamadan önce dudakları kırmızı renkte bir dudak kalemi ile eşitlemelisiniz.

Dudaklarınız ince ise bu renkten kaçınmanızı öneriyorum. Kalınlaştırıldığında dudak kalemi belli olacağından bu iddialı rengin büyüsünü bozmamak daha iyi olacaktır. Ancak dolgun dudaklara sahipseniz kırmızı ve tonları tam size göre! Kan kırmızı ve özellikle son dönemde moda olan bordo-siyah rujları gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken tek şey rujunuzu düzgün uygulamak. Bu ruj sürme işleminde eğer ayarımı kendim yapamıyorum diyorsanız kişisel bakım sitemizde sergilenen kuaför salonları arasından makyaj hizmeti veren makyaj salonları arasından makyaj randevusu alabilir ve kırmızı ruj sürme işleminin yanında yukarıda bahsettiğimiz makyajdaki bütünlüğü profesyonel makyözler yardımıyla yapabilirsiniz.

Kırmızı ruj dudakları ön plana çıkardığından bütün dikkatleri üzerinde toplayarak yüzünüzün yıldızı olacaktır. Hal böyle olunca da yüzünüzün diğer bölgelerine uyguladığınız makyaj ile dudaklarınızın dengelenmesi gerekir. Gündüz dışarı çıkarken uygulanan bir eyeliner ve kırmızı ruj gününüzü kurtarmaya ve kendinizi alımlı hissetmenize yetecektir ancak gece makyajında işler biraz daha karışık hale gelmektedir. Gittiğiniz mekandan tutun da gecenin konseptine kadar her şey önem kazanır. Özellikle dudaklarınızı ön plana çıkarmak istediğiniz davetlerde farınız ve göz makyajı seçiminiz açık renkte olmalıdır.

Siyah dumanlı göz makyajı ile kombinlenen kırmızı ruj size oldukça abartılı bir hava katacaktır, bu nedenle ya gözlerinizi ya da dudaklarınızı gecenin yıldızı ilan edin. Unutmayın ki etkili ve mükemmel bir makyajın sırrı doğru parçaları kombinlemekten geçer.

Sistemimize kayıtlı kuaförler:

Soru - Cevap

Leave a Reply

*Yorumlara cevap verebilmek için hesabınızın olması gerekmektedir. Buraya tıklayarak hesap oluşturabilirsiniz.