Kaş Şekilleri | Yüz Tipinize Göre Kaş Modelleri

2015 kaş modası ile ilgili ipuçlarını kaş ile ilgili bir önceki yazıda belirtmiştik. Şimdi ise modayı bir kenara bırakıyoruz ve yüzünüze hangi tip kaşların gittiğini inceliyoruz. Böylece, kendinizi modaya uydurmaya çalışırken güzelliğinizden ödün vermek zorunda kalmayacaksınız. Hem trend hem de yüzünüze yakışan en doğru kaş şeklini listedeki önerileri dikkate alarak elde edebilirsiniz.

 

  1. Oval Yüz Tipi

Eğer oval bir yüz tipine sahipseniz çok şanslı olduğunuzu rahatlıkla söyleyebiliriz.

         

  1. Kalp Yüz Tipi

Bu yüz tipine sahip olup olmadığınızı anlamak için çeneniz ve kaşlarınız arasındaki oranı göz önünde bulundurabilirsiniz. Eğer biraz sivri bir çeneniz olduğunu düşünüyorsanız bu konuda endişe etmenize artık gerek yok. Unutmayın ki tüm dünyanın beğeniyle takip ettiği Kim Kardashian da bu konuda sizinle aynı kaderi paylaşıyor.

  1. Köşeli Yüz Tipi

Yüzünüz ister dikdörtgen, ister kare ya da beşgen olsun, aklınızdan çıkarmamalısınız ki siz, görüntünüz ile çevrenizdeki insanlar üzerinde sert bir etki yaratıyorsunuz. Bu sert etkiyi kırmak için kaşlarınıza eğim vermeyi deneyebilirsiniz. Ancak bu eğim tam olarak ortadan başlamamalı.

                        

Sistemimize kayıtlı kuaförler:

  1. Uzun Yüz Tipi

Uzun bir yüz tipine sahipseniz, muhtemelen uzun yıllardır yüzünüzü daha orantılı göstermek için saç modelinizle ilgili çeşitli denemeler yapmışsınızdır.

 

  1. Yuvarlak Yüz Tipi

Yuvarlak bir yüz tipine sahip olanların en çok duyduğu sözlerden biri “ay yüzlü”dür. Bu kimi zaman iyi anlaşılabileceği gibi kimi zaman sizi üzer. Vücudunuz ne kadar zayıf olursa olsun yüzünüz sebebiyle daima kilolu gözüktüğünüzü düşünebilirsiniz.          

 

Soru - Cevap

Leave a Reply

*Yorumlara cevap verebilmek için hesabınızın olması gerekmektedir. Buraya tıklayarak hesap oluşturabilirsiniz.