İLKBAHAR YAZ TRENDLERİ

Yeni bir trend çıkmadan gün geçmiyor açıkçası. Ekip olarak yeni trendlerle çok ilgileniyoruz ve sizlerle hemen paylaşmak istiyoruz.  Baharın gelmesi ile birlikte kıyafetleri değiştirdiğimiz gibi saç ve makyajlarımız da değişiyor. Sıcak tonlara geçiş başlıyor artık. Şimdiden bu geçişlere hazırlanmak gerektiğini söylemek gerek.

Saçlardan başlayacak olursak atkuyruğu şeklinde toplamaktan sürekli bahsediyoruz ve trend olmaktan vazgeçmiyor zaten atkuyruğu stili. Fakat şimdi yine atkuyruğundan bahsediyoruz ama bu sezon atkuyruğunu aşağıdan toplamış olmanız gerekiyor. Yani enseden toplanmış saçları ilkbahar yaz sezonunda sıkça göreceğiz. Bir diğer trend ise enseden topladığınız saçları ortada bırakmanız değil de sağ ya da sol omzunuza almanız. Bunu da sıklıkla göreceğiz.

Örgülerden de bahsedeceğiz. Fakat bu sefer mikro ve makro örgüler ön planda. Yani saç derinizden başlayan sıkıca örülmüş örgülerden bahsediyoruz. Belki herkesin rahat edebileceği bir model olmayabilir ama denemek isterseniz deneyebilirsiniz.

Son olarak uzun saçlarınızdan sıkıldıysanız ve yeni bir arayış içindeyseniz kısa kesilmiş saçlar yeni sezonun trendleri arasında. Omuzlarda kesilmiş lob kesimli saçlar ile çok modern bir görünüşe sahip olup kendinizi yenilenmiş hissedebilirsiniz.

Makyaj trendlerine gelince tabi ki de eyelinerdan vazgeçmiyoruz fakat eyelinerlarımızı biraz inceltiyoruz. İnce eyeliner bu sezonun trendleri arasında. İnce ve taze bir görüntüyü yakalayabilirsiniz böylece çünkü doğallığın ön planda olduğu bir sezondayız. Doğallık demişken makyajsızlık görünümünden zaten bahsetmiştik ama bir kez daha söylemekte fayda var bu sezon makyajsızlık modasını sıklıkla göreceğiz. Makyajsızmış gibi bir görüntü ile taze ve canlı görüneceksiniz.

Gözlerde sıcak kahve tonlarını sıklıkla göreceğiz. Kahverengi far sürmeyi sevenler ve kendine yakıştıranlar çok şanslı. Kahverenginin sıcak tonları ile makyajınızı gönül rahatlığı ile yapabilirsiniz.

Sistemimize kayıtlı kuaförler:

Son olarak renkli olmayı sevenler lavanta tonunda olan farlar bu sezon trend. Nasıl uygulanması gerektiği hakkında araştırmalar yapıp  hemen uygulamaya başlayıp, rengarenk bir görünüme sahip olabilirsiniz.

Soru - Cevap

Leave a Reply

*Yorumlara cevap verebilmek için hesabınızın olması gerekmektedir. Buraya tıklayarak hesap oluşturabilirsiniz.