GÜÇLÜ VE GÜR SAÇLAR

Biz kadınlar saçlarımız az olmasa bile az görünmesinden hep yakınırız. İnce telli kadınlar için belki kabul edilebilir bir durum ama yine de bütün kadınlarda görülür. Güçlü, gür, parlak duran saçlara bütün kadınlar imrenir ve kendi saçlarının da öyle olmasını isterler. Saçları güçlü ve gür gösterecek yöntemleri bizde sizin için derledik ve onlar şöyledir.

Her zaman söylediğimiz gibi saçları hergün yıkamayın. Saçlarınızın kurumasına ve köklerinin zayıflayıp saçlarınızın dökülmesine sebep olabilir. Saçlarınızın istemeden nem kaybetmesine yol açabilirsiniz. Saçlarınızın kendi yağı ile beslenmesine izin verin.

Saçlarınızı kimyasal içerikli sampuanlarla yıkamayın. Doğal sabunlar ya da doğal ürün içerikli sampuanlar kullanın. Bulmakta belki zorlanabilirsiniz fakat geniş araştırma yapılarak bulunabilecek ürünler mevcuttur.

Saçlarınızı kuvvetlendirmek için doğal yağlar kullanabilirsiniz. Badem yağı saça ve kaşa en iyi gelen yağlardan biridir ve en çok bilinenidir. Zeytinyağı, sarımsak yağı, papatya yağı ve daha bir çok doğal yağların saçlarınıza faydasını göreceksiniz. Bir uzmana danışarak kullanabilirsiniz.

Artık uzmanlar saçlarınızı tahta tarak ile taramanızın daha iyi olacağını söylüyorlar. Geniş aralıklı tahta bir tarak ile saçlarınızı yolmadan nazikçe taramanız dökülmeye karşı bir engel olacaktır.

Saçlarınızın kırıklarını ihmal etmeyin. Saç uçlarındaki kırıklar zaten kötü bir görünüme yol açıyor. Saçlarınızın kırıkları gittiğinde saçınız daha canlı ve gür durur.

Son olarak saç derinize masaj yapın. Masaj yapmak kan dolaşımını arttıracağından saçlarınız da beslenecektir.

Sistemimize kayıtlı kuaförler:

Soru - Cevap

Leave a Reply

*Yorumlara cevap verebilmek için hesabınızın olması gerekmektedir. Buraya tıklayarak hesap oluşturabilirsiniz.