GELİNLER İÇİN MAKYAJ ÖNERİLERİ

Kış ayları yerini bahar aylarına bırakacakken, düğün sezonu da yavaş yavaş açılıyor demek oluyor bu. Bu büyük günde damatlar da eminim yakışıklı olmak ister ama gelinler için daha başkadır bu his. Herşeyi ile mükemmel hissetmek isteyen gelinler, gelinlikten sonra en önem verdikleri nokta makyaj ve saçlardır. Hatta bazılarına göre makyaj bir adım öndedir. Bu yüzden yeni sezon makyaj trendleri gelinler için neler olacak bir bakalım.

Bu yıl için taze görünmek öne çıkan trendlerden. Yani canlı ve ışıl ışıl bir görüntü ile o geceye istediğiniz gibi hazırlanmış olacaksınız. Yeni sezonda gelinler gözlerini ön plana çıkarmak isteyecek. Çünkü gösterişli gözler bakışlara da anlam kazandırdığı için, manalı bakışlarla çekilen her fotoğrafta kendinizi çok beğeneceksiniz.

Kedi gözü şeklinde kullanılan eyelinerlar gelinlerin tercihi olacak ama simsiyah yaparak değil. Yumuşak renkler kullanılarak yapılan uygulamalar o geceye daha uygun olacak. Dumanlı bakışlarda da aynısı geçerli olacak. Çok siyah ağırlıklı değilde düğününüzün olduğu aya göre ve yüzünüze yakışacak bir renge göre yapılması daha uygun.  Kahverengi, bronz, altın tonları ya da toz pembe ve açık mor (violet denilen renk) tonları ile yapılan renkli dumanlı göz makyajı çok trend duruyor. Tercih eden gelinler için takma kirpik yine trend. Bende takılan kirpiklerin hoş durduğunu ve gözleri daha anlamlı gösterdiğini düşünenlerdenim. Ama bu gelinden geline göre değişen bir istek, ama takmak yine trend aklınızda bulunsun.  Dudaklarda kırmızı ruj her gelinde güzel durmuyor bu yüzden dikkatlı olmakta fayda var. Ancak bu sezonun rengi pembe olduğu için, bu rengin yumuşak bir tonunu dudaklarınıza uygulayarak mükemmelliği yakalayabilirsiniz. Tabi ruj tercihiniz biraz da göz makyajınıza bağlı. Gözleri ön plana çıkardıysanız dudakları nude tonlarında tutmakta fayda var. Saç aksesuarı kullanmak bu sezon da çok moda. Çiçeklilerden kraliyet taçlarına kadar kendinize hangisini yakıştırıyorsanız takmanızı tavsiye ederiz. Kullanılan aksesuarlarla daha trend bir görünüm oluşuyor ve daha şık duruyor.

Soru - Cevap

Leave a Reply

*Yorumlara cevap verebilmek için hesabınızın olması gerekmektedir. Buraya tıklayarak hesap oluşturabilirsiniz.