Eyeliner Modelleri Değerlendirmesi

Eyelinerlar modası geçmeyen, sürekli trend olan bir makyaj malzemesi. Doğru şekilde ve göz şekline uygun bir şekilde sürüldüğünde gözlere bir güzellik, bakışlara ise anlam ve çekicilik kazandırıyor.  Bir çok kadın da eyeliner sürerek kendini daha iyi ve güzel hissediyor. Peki hangi eyelinerlar iyi bunu deneme yanılma yöntemi ile anlayabiliyorsunuz. Bizde sizin için bize göre iyi olan eyelinerlardan bahsedelim dedik.

İlk olarak Maybelline Eye Studio Master Precise Liquid Liner’dan bahsedelim.  Bu eyeliner ince bir keçe uca sahip. Bu ucu ile kolayca incecik bir çizgiyi çekebiliyorsunuz. Likit formüle sahip olduğu için de kalıcılı fazla. Ucu ince olduğu için, eğer çizgiyi çok ince çekmeyi sevmiyorsanız kendinize göre kalınlık yapabilirsiniz. Uygun fiyatlı bir eyeliner arıyorsanız sizin tercihleriniz arasında olabilecek bir ürün.

Loreal Super Liner blackbuster ikinci bahsedeceğimiz ürün. Çok yoğun bir kalem ve kalın uçlu. Kalın çizgi çekmeyi kendine yakıştıran ve sevenler için çok ideal bir kalem. Kalın ucu sayesinde bunu kolaylıkla başarabileceksiniz. Kalıcılığının da gün boyu süreceğini kullanınca hemen anlayacaksınız. Ucunun yumuşaklığı sayesinde de çizgi çekerken kesintiye uğramayacaksınız. Çok pahalı bir ürün değil. Eğer cebinize uygunsa ve kalın çizgiler seviyorsanız uygun bir ürün.

Shiseido Automatic Fine eyeliner ise yine ince çizgi sevenler için. Yoğun bir kalem. Kalıcılığı da çok iyi. Tek problem arkadan basarak kullanılıyor ve çok bastığınızda fazlaca sıvı gelebiliyor bu da biraz sıkıntı yaratabilir. Ama doğru kullandığınız zaman iyi bir kalem. Fiyatı ise diğer bahsettiklerimizden daha fazla.

Benefit They’re Real Push-Up eyeliner, kalın ya da ince çizgiler çekebilebileceğiniz çok güzel bir ürün. Suya dayanıklı bir ürün. Kalıcılığı ve yoğunluğunu hemen farkedeceksiniz. Kullanımı da çok rahat. İyiliği kullanıcalar tarafından test edilmiş ve geçer not almıştır. Fiyatı belki pahalı gelebilir ama ayıracak bütçeniz varsa güzel bir ürün.

Ecriture De Chanel Liquid eyeliner lüks severler için çünkü fiyatı diğerlerinden daha pahalı. Yumuşak ucu sayesinde gözünüze sürdüğünüzde farkını hissedeceksiniz. Kalıcılığından zaten şüphe duymanıza gerek yok. Farklı renkleri de bulunan bu eyeliner kullanmayı isteyeceğiniz bir ürün.

Sistemimize kayıtlı kuaförler:

Soru - Cevap

Leave a Reply

*Yorumlara cevap verebilmek için hesabınızın olması gerekmektedir. Buraya tıklayarak hesap oluşturabilirsiniz.