DIRTY WORKS GÖZ ÇEVRESİ KREMİ

Özellikle 25 yaşından sonra, göz çevresi içinde göz çevresi kremi kullanmak çok önemli hale geliyor. Bu yazıda önereceğim kremin markası Dirty Works. “Stop Puffy Eyes” sloganını taşıyan krem, öncelikle göz torbalarına, gözlerdeki şiş ve yorgun ifadeye savaş açıyor. Buna ek olarak da göz altı morluklarına da çözüm sunmayı vaadediyor.

Bu kremi 3 buçuk aydır kullanıyorum. Eğer göz çevreniz çok kuru değilse birer mercimek tanesi kadar göz altlarınıza, aynı miktarda da kaş altındaki bölgeye uygulamanız yeterli oluyor. Ürünün miktarı 15 ml ama 3 ay boyunca  sabah ve gece yatmadan önce uygulamama rağmen henüz bitmedi. Göz torbalarım yok, ancak göz altı morluklarımı azaltmada etkili oldu bu krem.

Kremin diğer güzel yanı da aydınlatıcı bir etkisinin de oluşu kesinlikle. Bu senenin modası olabildiğince makyajsız bir görünüm sergilemek ve bu kremle gözlerinize canlı bir ifade katabiliyorsunuz. Kremi uyguladıktan sonra hafif bir rimel sürüp taze bir görünüm kazanmanız mümkün.

Dirty Works marka ürünleri Gratis İngiltere’den ithal ediyor. Bu ürün İngiltere’de üretiliyor. Ürünün içeriğinde shea yağı, E vitamini ve kafein içeriyor. Gerçekten gevşek kıvamlı bir krem ve fazla ovuşturmadan hemen emiliyor. Nemlendirici özelliği de normal bir cilde sahipseniz ideal. Ürünün fiyatı Gratis mağazalarında 14.90. Gratis’te aynı markanın canlandırıcı yüz peelingi de bulunmakta ve o da denenebilir. 

Soru - Cevap

Leave a Reply

*Yorumlara cevap verebilmek için hesabınızın olması gerekmektedir. Buraya tıklayarak hesap oluşturabilirsiniz.