Denim Saç

2016 bahar ayında en çok konuşulacak ve uygulanacak akım şüphesiz denim saçlar olacak. Herkesin cesaret edemeyeceği, her tarza uymayacağı bir gerçek ancak bakanın bir daha bakmak istediği bu saçlar çok beğeniliyor.

Peki nedir bu Denim Saç?

Denim saçı aslında ‘’kot rengi’’ saç olarak Türkçeleştirebiliriz. Bu saç modeli kulağımıza yeni gelse de yabancıların uzun süredir tercih ettiği bir eğilim. Özellikle bu sosyal medyada fotoğrafları oldukça beğenilir halde. Daha önce de birçok renkteki saç modelleri konuşuldu ancak bu seferki çok başka ve sizin yaratılıcılığınızla farklı şekillerde kullanılabilir.

Tek bir ton olmadığı için kot renginin her çeşidini kullanarak bu tarza ulaşabilirsiniz. Sizin seçiminiz ve zevkinize kalmış. Saçlarınızda farklı renk kullanmayı seviyorsanız bu saç stilleri tam sizlik.

Dilerseniz koyu tonlarda dilerseniz buz mavisine kadar uzanan bu renk yelpazesi beraber kullanıldığında da ortaya çıkan saç stili görüntüleri çok etkileyici.

Denim saç modelinde son zamanlarda sıklıkla yapılan ombre birleştiğinde muazzam bir güzellik elde ediliyor. Herkesin sarılarla, kahvelerle kullandığı bu boyama modelini denim renklerle uygulayarak fark yaratabilirsiniz.

                              saç, saç rengi, saç trendi, denim saç       

Sistemimize kayıtlı kuaförler:

Eğer ben bu kadarına cesaret edemem. Ancak yaptırmayı da çok istiyorum derseniz bu renkleri saç aralarınıza tutamlar halinde attırarak da kendi modelinizi oluşturabilirsiniz.

Şüphesiz denim saça en yakışan model örgü. Örneğin bu şekilde saçınıza farklı denim renkler attırabilir, daha sonra dağınık bir örgü yaparak oldukça tarz bir görüntü elde edebilirsiniz. 

İster kahkülle, ister dalgalı saçlarla, isterseniz de toplayarak saçlarınızı bambaşka hale getirebilirsiniz.

Üstelik bu trend yalnızca kadınlarda değil erkeklerde de kullanılıyor. Farklı saç kesimleriyle desteklendiğinde göze hitap eden modeller ortaya çıkıyor.

Denim saçların bakımı nasıl yapılır? nelere dikkat edilmelidir? sorularına gelecek olursak. Öncellikle kullandığınız bakım ürünlerinin (şampuan, saç kremi vs.) boyalı ve yıpranmış saçlar için olmasına özen gösterin. Bu tür renkler saçları normal boyalara göre daha fazla yıpratır ve ekstra bakım gerektirir. Çeşitli saç maskeleri kullanarak saçlarınızı mutlaka nemli tutmalısınız. Profesyonel saç boyaları tercih etmeniz boyanın uzun süre kalıcı olmasını sağlayacaktır. Ve tüm bunların yanında mutlaka saçlarınızı güvendiğiniz bir kuaförünü ellerine bırakmalısınız.

 

Soru - Cevap

Leave a Reply

*Yorumlara cevap verebilmek için hesabınızın olması gerekmektedir. Buraya tıklayarak hesap oluşturabilirsiniz.