Lierac, Yeni Yılda “Gençlik” Hediye Ediyor!

Fransız dermokozmetik markası Lierac, yeni yıla yeni kararlarla girenlere birbirinden güzel ürünlerle hazırladığı kofrelerle destek oluyor. Magnificence, Premium ve Liftissime serisinden ürünler içeren kofreler, yılbaşında kendiniz ya da sevdikleriniz için en güzel hediye alternatiflerinden. 

Cildie Oksijen Takviyesi

Yıllar ilerledikçe cildin oksijen miktarının azalmaya başlaması kaçınılmaz oluyor. Bu da cildinizin nem kaybetmesine neden oluyor. İşte tam bu noktada, oksijen kazandıran ilk nemlendirici bakım serisi oan Hydragenist devreye giriyor. Hem ilk kırışıklık görünümüne karşı savaşmak isteyen hem de cildini ideal oranda nemlendiren bakım serisi arayan kadınlar için geliştirilen Hydragenist, yeni yılda daha ışıltılı bir cilde sahip olmanıza yardımcı olmayı hedefliyor.

Lierac, cilt bakım ürünü, leke giderici krem, kırışıklık kremi

Zamanın İzlerini Silin

Zaman içinde yüz ve vücutta oluşmaya başlayan izler ve kırışıklıklar, hemen hemen herkesin kafasını kurcalayan bir sorun hâline geliyor. Cilt kalitesini koruyarak çözebileceğiniz bu konuda, Magnificence serisi size destek olmayı amaçlıyor. Cildi yeniden canlandıran ve gençleşmesine olanak sağlayan seri, kırışıklık başta olmak üzere cilt tonu eşitsizlikleri, esneklik ve ışıltı gibi sorunlar konusunda oldukça iddialı. Magnificence ile güzelliklerinin zirvesindeki kadınlar, hayatlarının en özel ve en önemli dönemlerini ışıltılı bir tenle geçiriyor. 

Sistemimize kayıtlı kuaförler:

 

3 Boyutlu Gençlik

50’li yaşlardaki kadınlar düşünülerek hazırlanmış Liftissime, morfolojik yaşlanmayla baş etmeye geliyor. Bu yaşlarda kendini göstermeye başlayan cilt pürüzleri ve negatif görünüm, kader olmaktan çıkıyor. Eczanelerde bulabileceğiniz ilk 3 boyutlu sıkılaştırma özelliğine sahip Liftissime serisi, 50’li yaşlardaki ciltlerde yaşlanmanın etkilerini yok ederek esneklik kaybı, hacim kaybı ve derin kırışıklıklar gibi sorunları ortadan kaldırmayı vadediyor. 

Eşsiz Ve Premium Bakım

Lierac, yeni yılda ‘Premium’ bir hediye isteyenler için eşsiz bir seri sunuyor. Hangi yaşta olursa olsun yüksek performanslı, yaşlanma karşıtı anti aging bakım isteyen olağanüstü kadınlar için yaşlanmanın tüm belirtilerini düzelten Premium serisi sıra dışı bir yenilenme sağlıyor. 24 saat içinde cildi yenileme iddiasındaki seri, kırışıklarda azalma, sıkı gözenekler, koyu lekelerde azalma, daha yoğun, sıkı düzgün ve pürüzsüz bir cilt yapısı sağlamayı hedefliyor.

Küçük bir not: Yukarıda anlatılan setlere sahip olmak isterseniz “Lierac Coffret” anahtar kelimeleriyle internette küçük bir araştırma yapmanız yeterli. Setlerin yeni yıl indirimlerini kaçırmamak için elinizi çabuk tutun. 

 

Soru - Cevap

Leave a Reply

*Yorumlara cevap verebilmek için hesabınızın olması gerekmektedir. Buraya tıklayarak hesap oluşturabilirsiniz.