BIODERMA SENSIBIO H2O MAKYAJ TEMİZLEME SOLÜSYONU

Biz kadınlar makyaj yaparak kendimizi daha güzel ve daha güvenli hissederiz. Makyaj yapmak iyi güzel ama gece bunu çıkarmadan uyumak cildimize hiç faydalı değil. Bu yüzden yıkayarak ya da temizleme malzemelerinden birini kullanarak makyajımızı temizlememiz çok önemlidir. Bu aslında cilt sağlığımız için yapılması gereken en önemli adımdır.

Makyajı temizlemenin öneminden bahsetmişken bugün ki yazımın konusunun da makyaj temizleme solüsyonu olduğunu söyleyebilirim. Bu yazıda Bioderma Sensibio H2O Makyaj Temizleme Solüsyonundan bahsedeceğim.

Bu ürün alkol içermeyen bir üründür. Alkol içeren malzemelerden uzak duruyorsanız listenizde ön plana çıkartabilirsiniz bu ürünü. Uygulamasına gelecek olursak gece yatmadan önce ya da makyajınızı ne zaman temizlemek istiyorsanız bir parça pamuğa döküyorsunuz ve işleme başlıyorsunuz. Cildinizde herhangi bir şey kalmadığını görene kadar temizlemeye devam edebilirsiniz. Cildi tahriş etmediğini söyleyebilirim. Bende öyle bir etkisi olmadı. Cildinizdeki makyajı, birikintileri ve kiri temizleyerek cildinize ferahlık hissi veriyor. İçinde salatalık ekstresi bulunduğundan yatıştırıcı özelliğe de sahip. Göz makyajınızı da temizlemek için rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Bu ürün durulama gerektirmiyor. Yüzünüzü temizledikten sonra cildinizi yağlı gibi hissetmiyorsunuz. Ama temizleme yaptıktan sonra temizleme jeli ile de yıkamaya alışıksanız buna devam edebilirsiniz. Fakat yıkamaya üşenenlerdenseniz eğer bu solüsyon yeterli geliyor.

100 ml, 250 ml ve 500 ml olarak alabilirsiniz. Nasılmış diye denemek için alıyorsanız şayet küçük şişelerden başlamanız daha uygundur belki de. Fiyatı ise çok pahalı değil ama tabi ki daha ucuzunu ya da daha pahalısını bulabilirsiniz.

Deneyip de beğendiğim bir üründür ve yeni bir ürün arayışındaysanız bu ürün belki sizin de aradığınız solüsyondur.

 

Sistemimize kayıtlı kuaförler:

 

Soru - Cevap

Leave a Reply

*Yorumlara cevap verebilmek için hesabınızın olması gerekmektedir. Buraya tıklayarak hesap oluşturabilirsiniz.