AVON ULTRA COLOR RICH MATTE

Avon’un bu serisi mat rujdan hoşlananların beğenebileceği rujlar sunuyor bizlere. Koyu kırmızı sevenler için benim de kullandığım matte merlot idealken, matte rose ideal bir açık pembe.

Fakat ruju sürmeden dudaklarınıza mutlaka besleyici bir dudak kremi ya da dudak korucu stick sürmeniz gerekiyor. Ben Maybelline marka nanaeli dudak koruyucusunu tercih ediyorum 5.90 fiyatındaki bu ürün ruja zemin hazırlamak için de, rujsuz kullanmak için de ideal ve son derece başarılı bir dudak nemlendirici. Eğer benim gibi günde birkaç kez dudak koruyucusu sürmek zorunda kalıyorsanız, dudaklarınız sık kuruyorsa bu ruj size uygun değil. Sık kuruyan dudaklara sahip olduğum için, önceden dudak nemlendiricimi kullanmama rağmen, ben bu ruju sürdükten birkaç saat sonra tazelemek zorunda kaldım ve dudaklarım kuruyunca hoş olmayan bir görünümle karşılaştım. Bir de koyu kırmızı tonda olan mat rujunu yeterince mat bulmadım.Dudağın zeminine sürülen nemlendiriciyi de hesaba katınca zaten matlık azalmış oluyor.

Ancak pembesi  daha mat ve doğal bir görünüm ortaya çıkarıyor, özellikle nude makyaj uygulamasını deneyenler matte rose isimli klasik açık pembe tonunu ve matte blossom isimli soluk ve uçuk pembe tonunu çok beğeneceklerdir. Koyu kırmızı yerine koyu bordo isteyenler için farklı bir ruj tonu bulunmuyor maalesef bu seride. Ancak dudaklarınız yeterince bakımlıysa ve sorunsuzsa tercih etmeniz gereken bir ruj serisi olduğunun altını yeniden çiziyorum. Rujun fiyatı 12.90 ve diğer mat serilere göre oldukça hesaplı. 

Soru - Cevap

Leave a Reply

*Yorumlara cevap verebilmek için hesabınızın olması gerekmektedir. Buraya tıklayarak hesap oluşturabilirsiniz.