2018 Saç Rengi Trendleri

Yeni yıl beraberinde yeni trendleri de getiriyor. 2018 yılı saç trendleri oldukça iddialı, canlı ve bir o kadar da farklı. Bu senenin saç modellerinde yok yok. Genel hava maskülen havayı ve eskiye dönüşü gösteriyor olsa da her tarza uyacak bir saç trendi bu senede mevcut. Renklerde ise iddialı ve parlak tonlar dikkatleri çekiyor. Tüm senenin genel havasını derleyip topladığımız bu yazımızda bakalım hangi saç trendleri ön planda…

Nirvana Blonde – Yana Ayrılmış Saçlar

Saç rengi, saç trendi, kısa saçlar, at kuyruğu saçlar

 

Adını Nirvana grubunun kurucusu Kurt Cobain tarzından alsa da günümüzün en belirgin temsilcisi şüphesiz Selena Gomez. 2017 yılının son zamanlarda bu trendin sinyallerini veren Gomez koyu saçlarını bir anda mat kirli sarıya çevirerek tüm sevenlerini şaşırtmayı başardı. Selena aynı zamanda saçlarında bu senenin bir başka trendini de barındırıyor. Yana ayrılmış saçlar… bu senenin trend olan saç modellerinden biri de yana ayrılmış saç şekli.

Pixie Saç Modeli  – Gümüş Saçlar

 

Bu sene hâkim olan trendlerden biri de maskülen hava. Bu yıl özellikle kısa saçlar oldukça moda. Bu saç kesimlerinden biri de Pixie kesim. Saçlarını kısa kullanmayı seven kadınların bayılacağı bu maskülen görünüm hem yıkama hem de şekil verme kolaylığıyla oldukça tercih edilesi bir hal alıyor. Bu saç modeliyle beraber bir diğer trendse gümüş saç rengi. Bu sene saçlarda gümüş- gri tonlar oldukça hâkim olacak.

Sistemimize kayıtlı kuaförler:

Bob Kesim – Kâkül 

Evet, bu sene kısa saçların ön planda olduğunu söylemiştik. Kısa kesim modelleri arasında en sevilenlerden biri ise bob kesim. Keskin kesimlerle şekil verilen saçın tamamlayıcısı ise kâkül. Her kadının dönem dönem kestirmek istediği ancak cesaret edemediği kâkül bu sene oldukça popüler olacak. Bu sene cesaret edemeyenler için kâkül kestirmek için oldukça uygun. 

Küt Saç Kesimi – Ensede Toplanan At Kuyruğu 

Yine bir kısa saç kesim modeli ile devam ediyoruz. Boyun hizası ve omuz yukarısında kesilmiş saçlar bu sene oldukça konuşulacak. Bu saçların en yaygın kullanımı ise ensede toplanmış salaş atkuyrukları olacak. Bu sene kadınların saçlarında daha az zahmet çekecekleri bir yıl olacak gibi görünüyor. 

Geriye Taranmış Saçlar – Siyah Renk 

Siyah rengin yeniden trend olacağı bir yıldayız. Riskli ve herkese yakışmayacak olan bu rengi yakışanlarının boyamasının tam zamanı. Bu senenin bir diğer saç modeli trendiyse geriye taranan saçlar. Islak görünümlü geriye taranmış saçlar özellikle gece davetleriniz için tercih edeceğiniz modeller arasında olmalı. 

Kola Rengi Saç 

Geçen senenin trend renkleri arasında Türk kahvesi rengi vardı. Bu sene bu rengin yerini kola rengi saçlar alacak gibi görünüyor. Kolanın siyah bazlı kızıl rengini bu sene saçlarda oldukça sık göreceğiz.

Holografik Saçlar – Şeftali Saç Rengi

Bu senenin şüphesiz en iddialı saç trendi holografik saçlar olacak. Yapımı ve bakımı oldukça zahmetli olan bu saçların görünümü ise olağanüstü. Saçları taşımak içinde iddialı bir tarza sahip olmanız şart. İddialı olan bir diğer saç rengi ise şeftali tonlarındaki turuncu ve pembemsi saç tonları olacak. Bu saçlar da küt kesim ve bob kesime yakışan renklerden. 

Ametist Saç Rengi – Kızıl Tonlar

Kızıl tonları sevenleri böyle alalım. Bu senenin diğer bir trendi ise ametist saçlar olacak. Kızıl tonların mor ile olan uyumunu saçlarda ametist modası olarak göreceğiz. Bu göz alıcı saçlara geçici saç boyalarıyla anında ve kolayca sahip olabilirsiniz. 

Soru - Cevap

Leave a Reply

*Yorumlara cevap verebilmek için hesabınızın olması gerekmektedir. Buraya tıklayarak hesap oluşturabilirsiniz.