2016’nın Saç Aksesuarları

Biz kadınlar çeşit çeşit aksesuarları takıp takıştırmayı çok severiz. Kıyafetlerimize uyan kolyeleri, küpeleri, halhalları özenle seçer ve konbinleriz. Ancak son yıllarda bu aksesuarları bileklerimiz, boynumuz veya parmaklarımız haricinde birde saçlarımıza yansıttık. Farklı farklı çeşitleriyle bu aksesuarlar saçlarımızı daha güzel hale getirir oldu. Çiçekler, kurdeleler, danteller, tüyler aklımıza gelebilecek her tür saç aksesuarı mevcut. Şimdi bu saç aksesuarlarının çeşitlerine ve ne şekilde kullanabileceğinize bir göz atalım.

Çiçekli Saç Aksesuarları

      saç aksesuarı, saç bandı, saç şekilleri, saç stili

Yaz aylarınında gelmesiyle birbirinden güzel çiçekleri saçlarınızı süslemek için kullanmaya ne dersiniz? İster toka olarak isterseniz saç bandı olarak kullanabilirsiniz. Daha genç ve doğal bir görüntü için hafif ve pastel tonlarda makyaj ile kullanarak güzel bir görüntü elde edebilirsiniz.

Dantel Desenli Saç Bandı

Kıyafetlerinizde de dantel detayının zarifliğini seviyorsanız bu aksesuar tam size göre. Saçlarınıza zarif bir dantel aksesuar takarak farklı bir görüntü yakalayabilirsiniz.. Özellikle kâküllü kadınlara çok yakışan bu aksesuarı siyahın asilliğini, bej ve beyaz renklerinin şıklığını kullanarak kıyafetinizle tamamlayabilirsiniz.

Saç Kurdeleleri ve Fiyonklar

        

Modası sürekli devam eden kurdele ve fiyonkları gömleklerimizde yaka olarak veya bluzlarımızda broş olarak kullandık. Saçta da bir o kadar güzel ve zarif duran bu aksesuarları dilerseniz hazır satın alabilir, dilerseniz de evde kendiniz yapabilirsiniz. Rengârenk kurdeleler ile saçlarınızı hem canlandırır hem de abartı bir görüntü yaratmadan şık olabilirsiniz. Kurdeleleri topuzlarınızın tamamlayıcısı olarak kullanabilirsiniz. Veya saçlarınızı at kuyruğu yaparken kurdele detaylı saç aksesuarları kullanabilirsiniz. Birçok kullanım çeşidi olduğundan nasıl kullanacağınız tamamen size kalmış.

Sistemimize kayıtlı kuaförler:

Saç Bantları

En eski saç aksesuarlarından olan saç bantlarının artık binlerce çeşidi var. Örgü bantlar, tül bantlar, boncuklu bantlar ya da çeşitli kumaşlardan yapılan saç bantları. Seçenekler çok olunca kullanım çeşidi de haliyle artmakta. Kış aylarında örgü modelleri tercih edebilirsiniz. bu sayede hem ısınmış hem de güzel bir görüntü sağlamış olursunuz. Yaz aylarında ise boncuklu, tül detaylı bantları tercih ederek daha hafif ve şık bir görüntü yakalayabilirsiniz.

Geometrik Saç Aksesuarları

        

Çeşitli geometrik desenleri saçlarınızı süslemek için kullanabilirsiniz. Sade ama hoş görünen bu tokaları isterseniz en sevdiğiniz meyve olan ananası ya da kalp, üçgen, kare gibi farklı desenleri…

Tüy Aksesuarlar

Son dönemin en sevilen aksesuarı tüyler… Kulaklarda küpe olarak, boyunlarda kolye olarak görmeye alıştığımız tüy aksesuarlar artık saçlarımızı da süslüyor. Renk renk seçenekleri ve hoş görüntüsüyle saç tüyleri, yaz ayları için ideal saç aksesuarlarından.

Alın Aksesuarı 

           

Son zamanlarda sıkça kullanılan alna düşen ve saçlarımızı da süsleyen aksesuarlar. Özellikle tarihi dizilerde sultanların kullanmasıyla herkesin heveslendiği bu yeni aksesuarları sizde farklı boyutlarda ve desenlerde seçerek, kendinize uygun tarzı bulabilirsiniz.

Şapka Şeklinde Tokalar

Saçınızın sağına veya soluna takacağınız ufak ve sevimli şapkalarla daha eğlenceli bir görüntü yakalayabilirsiniz. Farklı renk ve boyutlarda olan bu şapkalarla kıyafetinizi tamamlayabilirsiniz.

 

 

 

 

 

Soru - Cevap

Leave a Reply

*Yorumlara cevap verebilmek için hesabınızın olması gerekmektedir. Buraya tıklayarak hesap oluşturabilirsiniz.