2016 Makyaj Trendleri

2016’nın ilk yazısına yeni yıl dileği ile başlamak iyi bir fikir 🙂 Aramakas.com ekibi olarak; yeni yılda mutluluk, huzur ve başarı hep sizlerle olsun. Dilediğiniz her şeyi başarabildiğiniz bir yıl geçirmenizi diliyoruz.

2016’nın ilk yazısının konusu ise 2016’da ki ön görülen trendler olmalı bence.  Yeni yılda yeni trendlerle kendimizi daha güzel ve daha bireysel hissedeceğiz.

İlk olarak gözlerden bahsetmek gerekirse mavi far bu yıl ön planda olacak. Bu trend 2016 ilkbahar-yaz defilelerinde çoktan görüldü bile. Mavi farı tek başına cesurca kullanabilir ya da hafif parıltılı olarak da uygulayabilirsiniz. Bu trendin en güzel yanı ise bakışlarınıza vurgulu bir hava katacak olması. Denemeye değer ve uygulanması kolay bir trend.

Göz, göz farı, mavi far, makyaj, göz makyajı

Mavi fardan sonra parıltılı farların da 2016’da bolca görüleceği konuşuluyor. Gözlerinize önce baz uygulayıp daha sonra parıltılı far uyguladığınızda hem uzun süre kalıcı olacak hem de ışıltılı ve güzel görünecek.

Kedi  gözü makyajı bu yılda da uygulanacak.  Bu göz makyajının sizi çok cazibeli göstereceğinden eminiz.  Eyelinerınızı gözünüze kuyruklu bir şekilde çekip kirpiklerinize de bolca maskara uyguluyorsunuz. Daha sonra yanaklarınızı hafifçe renklendirip, dudaklarınıza da nüde tonlarda bir ruj kullanabilirsiniz. Bu şekilde günlük makyajınız tamamlanmış olur. Bunu gece makyajına çevirmek isterseniz ise gözlerinizdeki kedi gözü makyajını dumanlı göz makyajına çevirmeniz yeterli.

Sistemimize kayıtlı kuaförler:

2015’te de olan ve 2016’da daha da yaygınlaşacak olan makyaj uygulaması olarak söylenen ise tahmin edebileceğiniz gibi no make-up make-up. Yani makyajsızmış gibi görünmek. BB kreminizi  sürün, hafif yokmuş gibi bir allık ve hafif dudak kremi ile bu makyajı yapmış oldunuz bile.

2016 güzellik trendleri hakkında söylenenlerin sadece bir kaçı bunlar. Daha fazlası için bizi takipte kalın 🙂

 

Soru - Cevap

Leave a Reply

*Yorumlara cevap verebilmek için hesabınızın olması gerekmektedir. Buraya tıklayarak hesap oluşturabilirsiniz.