Mutlaka Denemeniz Gereken Güzellik Önerileri

2016 yılında saç ve makyaj trendleri hızlıca değişiyor, sürekli yenileniyor. Bunlar arasından beğendiklerimizi sizlerle paylaşmak istedim. İşte 2016’da mutlaka denemeniz gereken saç ve makyaj trendleri…

Öncelikler kaşlardan başlamak istiyorum. 2015’te de kalın kaş modasını uygulamıştık ancak bu yıl hem kalın hem de kaş fırçası ile şekillendirilmiş kaşları sıklıkla göreceğiz. Bunu uygulamak için kullanmanız gereken makyaj malzemelerini bir uzmanın da yardımı ile kozmetik marketlerde her bütçeye uygun bir şekilde bulabilirsiniz.

Kaşlardan sonra gözlerden bahsedelim biraz da. Mavi rengin her tonunu göz kapağında göz farı ya da eyeliner şeklinde göreceğiz.  Okyanus mavisinden tut, buz mavisine kadar mavinin her tonunu kullanmaktan çekinmeyin.

Göz makyajı, makyaj, güzellik trendleri, saç, trendler

Kirpiklere gelecek olursak göze çarpan kirpikler çok trend. Kirpiklerinizi hem uzun hem de dolgun yapmak bu yılın modası. Hatta bazı modeller gündelik hayatta kullanılamayacak kadar dolgun ve uzun. Sizde bu trendi takip edebilmek için hem dolgunlaştıran hem de kirpikleri uzatan rimellerden bir tane makyaj çantanıza koymalısınız.

Dudaklar ise koyu renkler ile renklenecek 🙂 koyu morlar, mat kırmızılar sıklıkla göreceğimiz ruj renklerinden.

Sistemimize kayıtlı kuaförler:

Makyaj trendlerinden sonra birazda saçlardan bahsetmemiz gerekirse, artık o rahatça uygulayabildiğimiz dağınık saç modeline veda edecek gibi görünüyoruz.  Bu sezon çok parlayan ve evet ben saçlarımı yaptırdım gibi görünen saçlar çok trend.  Tek taraftan toplanmış diğer tarafında da hafifçe bukle uygulayarak kullanabilirsiniz saçlarınızı. Bu önerilerden sadece biri.

Bir diğer saç önerisi ise yarım toplanmış ve kıvrılmış örgüler. Bu sezonda örgülerin bir çok halini göreceğiz ve bu da sadece onlardan biri. 

 

Soru - Cevap

Leave a Reply

*Yorumlara cevap verebilmek için hesabınızın olması gerekmektedir. Buraya tıklayarak hesap oluşturabilirsiniz.