2015’TE KULLANMANIZ GEREKEN ÜRÜNLER

Elinizdeki ruj renklerinden sıkılıp yeni bir ruj mu arıyorsunuz ya da eyelinerınızdan memnun değilsiniz ve yenisini mi araştırıyorsunuz? Sezonun hit renklerinde kendinizde olmasını istediğiniz ürünler mi var?  2015’te kullanmanız gereken ürünler hakkında sizin için önerilerimiz var.Öncelikle pembenin bu yılda ön plana çıkacağından bahsetmiştik. Hem dudaklarda hem de yanaklarda allık olarak kullanılabilen Dior’un Chick&Lip Glow’u denemeye değer bir ürün. Kullandığınızda çok canlı ve taze görünebileceğiniz bir ürün. Ayrıca dudaklarınızda yağlı ve ağır bir his bırakmıyor. Belki biraz pahalı olabilir ama yine de denerim derseniz iyi bir ürün.

Bir diğer ürün ise cildimizi aydınlatmak için olan aydınlatıcı krem Shiseido White Lucent. Bu ürünü fondöteninize ya da nemlendiricinize iki üç damla damlatarak kullanabilirsiniz. Yüzünüzde güzel aydınlatıcı etkisini hemen hissediceksiniz. İçinde C vitamini ve güneşin zararlı etkilerine karşı güneş koruma faktörü içeriyor. Cilde iyi gelen bir ürün.

Benefit’in ürünlerini sevdiğimden daha önce de bahsetmiştim. Bu sefer Puff Off ürününden biraz bahsedelim. Çok uyumaktan, çok az uyumaktan ya da herhangi bir sebeple göz altınızda oluşan şişlikleri yok etmeye yarayan bir ürün. Ucu minik ütü şeklinde olan bu ürün, göz altlarınızı düzeltir, ferahlatır  ve göz altlarınızda oluşan çizgileri ve şişlikleri yok eder. Benefit ürünlerini internette ya da sephora mağazalarında bulabilirsiniz.

Son olarak Nars’ın All Day Luminous Weightless fondöteninden bahsetmek istiyorum. Yeni bir fondöten arayışındaysanız bu ürün kullanmanız gerekenler arasında. İsminden de anlaşıldığı gibi içinde yağ olmadığı için yüzde yağlı veya ağır bir görünüş bırakmıyor.  16 saate kadar da ciltte kalıyor. Yani eve gelene kadar tekrar tazelemenize gerek kalmıyor. Doğallığın ön planda olduğu bu sezonda bu fondöten ile taze ve doğal görüneceksiniz.

Kullanmanız gereken ürünler, şu an mağazalarda ya da online olarak satılıyor. Kendinize ya da bütçenize uygun olduğuna inanıyorsanız ben bu ürünleri tavsiye ederim.

Soru - Cevap

Leave a Reply

*Yorumlara cevap verebilmek için hesabınızın olması gerekmektedir. Buraya tıklayarak hesap oluşturabilirsiniz.