2015 SAÇ STİLİ TRENDLERİ

2015 makyaj trendlerinden daha önce bahsetmiştik. Şimdi sıra geldi saçlara. Bu sezon trend olacak saç stili belki hoşunuza gidecek belki de bana yakışmaz diyeceksiniz. Ama 2015’in başlarında olduğumuz şu günlerde trendler çoktan oluştu ve zaman ilerledikçe yenileri de gün yüzüne çıkacak. O zaman açığa çıkmış olan o 2015 saç stili trendlerinden biraz bahsedelim.

2015’te saçları ortadan ayırmak çok gündemde olacak. Saçlarınızı ortadan ayırdıktan sonra saçlarınıza yumuşak dalgalar vererek saçlarınızın doğal görünmesini sağlayabilirsiniz. Doğallık hem saçta hem de makyajda ön planda bunu çoktan biliyoruz.

Yukarıdan ya da aşağıdan yarım toplanmış saçlara yeni yılda merhaba diyoruz. İki şekli ile de trend olacak olan yarım toplama şekillerinden hangisi kendinize yakışıyorsa onu seçip uygulayabilirsiniz. Saçlarınızı bağladığınız zaman saç stilinizi saç aksesuarı ile de renkendirebilirsiniz. Yarım toplanmış saçlarda aksesuar kullanmak da çok moda olacak.

2015-sac-stili-trendleri

Yukarıdan toplanmış balerin topuzları, örgülü topuzlar ya da dağınık şekilde yapılmış topuzlar 2015’in trendlerinden. Dağınık görünen topuzlar iyi ki trend çünkü yapması da çok kolay. Hemen saçlarınızı o şekilde toplayarak dışarı çıkmaya hazır olursunuz. Balerin topuzları ya da örgülü topuzlar ise işe giderken ya da özel bir geceye katılırken kullanabilir ve gecenin en şık kadınlarından biri olabilirsiniz. Tabi uygun kıyafet ve makyaj ile.

Son olarak da örgülerden bahsedeceğiz. Saçları örmek de bu yıl trendler arasında. Yaz mevsimini için çok kullanışlı olan bu saç stilini deneyebilirsiniz. Klasik örgüler yerine balık sırtı ya da balık kılçığı gibi olan örgüleri de deneyebilirsiniz.  Farklı farklı örgü stillerini de kullanabilirsiniz.

2015-sac-stili-modelleri-3

Sistemimize kayıtlı kuaförler:

2015 saç stili trendleri olarak şu an bunlardan bahsediliyor. Tabi ki yenileri açığa çıktığından sizinle olabildiğince hızlı paylaşacağız.

Soru - Cevap

Leave a Reply

*Yorumlara cevap verebilmek için hesabınızın olması gerekmektedir. Buraya tıklayarak hesap oluşturabilirsiniz.