2015 İLKBAHAR YAZ SEZONU FAVORİ SAÇ MODELLERİ

2015’in ilkbaharı yavaşça geride bırakıp yaz aylarına giriş yaparken, saç modelleri adına bu sezonun trendlerini kaçırmak istemeyen kadınlar varsa bu sezonu yakından takip etmekte fayda var. Bu sezon sadeliği ve netliği vurgulayan saç modelleri ön planda. Aynı zamanda bu modeller yaklaşan yaz düğünlerine de uyum sağlayacak gibi duruyor.

Bu sezon öne çıkan modellerde en önemlisi uzun saçlara sahip olmak. Uzun, hafif kabarık ve dalgalı saçlar bu sezonun en öne çıkan saç modeli. Bu saçta asıl amaç sadelik. Bu sebeple yapılacak makyajın da sade olması lazım. Az hareketlendirilmiş ve az renklendirilmiş bir yüzle daha doğal bir görüntüye sahip olunabilir. 

Bir diğer favori model ise bu hafif dalgalı saçların at kuyruğu şeklinde toplanması. Bu birçok özel organizasyonda kullanılabilen oldukça zarif bir model. Daha çarpıcı olmak isterseniz at kuyruğunu daha tepeden toplayabilir ve daha havalı bir model yaratabilirsiniz. 

Bu modellerin topuzunu tercih etmek isteyen ve trendi yakalamak isteyen kadınlar içinse şöyle bir önerimiz var. Topuzlarınızı aşağıda ve dağınık bir şekilde yaptırın. Bunun için öncelikle saçları hafif dalgalandırmakta ardından ensede toplamak gerekiyor. Bu modelle yaz düğününde oldukça zarif bir görüntü yakalayabilirsiniz. 

Sistemimize kayıtlı kuaförler:

Bu yazın ve birçok yazın vazgeçilmez diğer bir trendi ise saç örgüsü. Hafifçe yana doğru örülmüş saçlar oldukça duru bir görüntü veriyor. Bu örgüleri balıksırtı şeklinde yapıp saçı öne doğru bırakmak oldukça kullanışlı ve de yazın sıcağı için rahat bir modeldir.

Bu modeller bu sezonun temel trendlerinden. O yüzden aranızda saçlarını kestirmeyi düşünenler varsa bir daha düşünsün. Bu yaza uzun, hafif kabarık ve dalgalı saçlar damgasını vuracak. Trendi kaçırmak istemeyen tüm kadınlara duyurulur!

Soru - Cevap

Leave a Reply

*Yorumlara cevap verebilmek için hesabınızın olması gerekmektedir. Buraya tıklayarak hesap oluşturabilirsiniz.