2015 YILININ EN HİT SAÇ VE MAKYAJLARI

Yaz mevsimini havaların ısınması ile iyice hissetmeye başladık. Şu zamana kadar trendlerden bahsettik. Hepsinden ayrı ayrı bahsetmiştik ama bunlar nelerdir toplu olarak bir kere daha hatırlatmak istedim. Yenilerine geçmeden zaten var olanlardan bir kez daha bahsedelim 🙂

Öncelikle makyaj trendlerinden bahsedersek 2015 yaz sezonun en hit makyaj trendi doğallıktan geçiyor. Yaz mevsimi ile tenimiz de bronzlaşma olacak ve hafif bir makyajla doğallığı kolayca yakalayıp trend bir görünüme sahip olacaksınız.

Her zaman doğallıktan yanayız tabi ki de ama göz farı sürmeyi sevenler için de bir kaç tavsiyemiz var. Bu yaz gündüzleri pastel tonlarda far, gece makyajında ise neon farları gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Pastel tonlarında maviler, morlar sıklıkla kullanılacak renklerden olacak. Neon renklerde ise sarı, pembe, turuncu.  Yaz renklerinin hepsini kullanabilirsiniz aslında.

                   

Dudaklara gelince pembe tonları ön planda olacak ama kırmızılardan ve turunculardan da vazgeçmeyeceğiz. Zengin, doygun ve meyvemsi dudaklar bu yaz trend.

                           

Sistemimize kayıtlı kuaförler:

Gözlerde eyeliner sevenler için ve farklılık arayanlar için grafik eyeliner diyoruz. Farklılık arayanlar için uygulanması gereken bir trend.

Saçlara gelince at kuyruğundan bahsediyoruz sürekli. Evet, at kuyruğu şeklinde toplamak hiçbir zaman eskimiyor fakat bu sefer topladığınız saçların dümdüz olması ve parıl parıl parlaması gerekiyor.

Yapılmamış gibi duran saçlar da bu sezon ön planda.  Saçlarınızın rengine, uzunluğuna ve saç yapınıza güveniyorsanız duştan çıktıktan sonra sadece tarayın ve kurutun. 

Son olarak ise örgülerden bahsedelim. Her zaman çocuklar için olan bir saç stili gibi düşünülse de bu sezon saç örgülerinin her çeşidi trend. Günlük ya da gece için fark etmiyor. Saçlarınızı örgü şeklinde yaptığınız zaman zaten trendi yakalamış oluyorsunuz.

 

 

 

Soru - Cevap

Leave a Reply

*Yorumlara cevap verebilmek için hesabınızın olması gerekmektedir. Buraya tıklayarak hesap oluşturabilirsiniz.