2015 SAÇ MODELLERİ VE RENKLERİ

Bu yaz tüm kadınların istediği ama cesaret edemediği marjinal saçların moda olduğunun müjdesini verebilirim. Yani 2015 yazı kesinlikle rengarenk ve marjinal deneyimlerin yazı olacak.

Bu yaz saçlarda kısa, asimetrik ve bob kesimlerle sık sık karşılaşacağız. Düz kesim saçlar yerini sık katlara bırakacak. Yapılı bukleler ve dümdüz fönlerin yerini de doğal dalgalar ve dolgun, dağınık duran saçlar alacak. Asimetrik kesimi beğenen ama bir türlü cesaret edemeyen kadınlar bu yaz mutlaka denemeli bu tarz kesimleri. Ben uzun saçtan vazgeçemem diyenler size de müjdem uzun saçların bu sene de moda olduğu. Ayrıca bu yaz uzun saçların bizi en az yoracağı sezon. Dediğim gibi bu sene yapılı saçlar yerini dağınık ve salaş görünen saçlara bırakıyor. Ayrıca hep denemek istediğimiz ama uzayınca ne olacak dediğimiz kahküller bu sene saçlarda son derece moda. Kahkül konusunda ufak bir tüyo olarak şunu söyleyebilirim: Kaş hizası ya da kaş üstü kahkül kesimleri yerini kaşın altında kesilmiş uzun kahküllere bırakıyor.

Gelelim renklere. Bu yaz saçlarda doğal renkler her zaman olduğu gibi yerini koruyor. Doğal kahveler, kumrallar sıkça tercih edilecek. Bu doğal saç rengi modasının ben sarıdan vazgeçemem diyenleri ne kadar sıktığını tahmin edebiliyorum. Size de tavsiyem sarının keskin renklerinden ziyade küllü tonlarına yönelmeniz. Bu şekilde daha doğal bir saç rengine sahip olabilirsiniz.

Yazının başında belirttiğim gibi tüm bunların yanında bu yaz marjinalliğin bir sınırı yok. Saçlarda pembeler, morlar, maviler, yeşiller sıkça karşımıza çıkacağa benziyor. Hep heves edip bir türlü cesaret edemeyenlere (ki buna ben de dahilim) haydi bir cesaret deneyelim diyorum.

Soru - Cevap

Leave a Reply

*Yorumlara cevap verebilmek için hesabınızın olması gerekmektedir. Buraya tıklayarak hesap oluşturabilirsiniz.