2015 Kış Saç Rengi Trendleri

Herkese merhaba 🙂 Kışın kendini iyice hissettirmeye başladığı şu günlerde kıyafetlerimiz ve makyajımız da buna göre şekilleniyor, daha koyu renklere yöneliyoruz. Peki konu saçlarımız olduğunda bu kışın trend renkler neler? Gelin birlikte göz atalım.

İlk olarak gözümüze ‘bronde ‘ saçlar çarpıyor. Yaz aylarından beri popülerliği bitmeyen bu saçları kışın da çok göreceğiz. Dilimize henüz ombre kadar yerleşmeyen bronde;  açık kumral, sarı tonlarda ışıltılar anlamına geliyor. En çok da açık kahve saçlara yakışıyor.

Saç renkleri, saç trendleri, saç

Diğer bir trend renk ise, geçen sezon çıkış yapan çilek sarısının farklı bir versiyonu olan ışıltılı açık kızıllar. Doğal ve açık ton bir kızıl saça, rengin bir veya iki ton açığı gölgeler eklenmesiyle yapılıyor. Saçlar yapay bir görüntü kazanmadan istenilen kızıllığa ulaşıyor. Bu trendin püf noktası, seçilen baz rengin doğal durması.

Kızıl saçlardaki bir diğer alternatif ise yoğun bakırlar. Işıl ışıl ve yoğun bir renk olan mavi alt tonlu bir renk olduğu için uygularken buna dikkat etmek gerekiyor. Bir diğer püf nokta da bu rengin çok çabuk akmasıyla ilgili. Uzmanlar bu soruna çözüm olarak boyadıktan sonra 1 veya 2 gün boyunca şampuandan uzak durmayı tavsiye ediyor.

Bunlar dışındaysa ombreler yine her ton saçta kendini göstermeye devam ediyor. Koyu renk insanıyım derseniz de mavi-siyahlar bu mevsime çok yakışıyor. Aslında genellemek gerekirse bu sezonun saç renklerinin kilit noktası saç renginize uygun ışıltılı gölgeler kullanmak.

Sistemimize kayıtlı kuaförler:

Soru - Cevap

Leave a Reply

*Yorumlara cevap verebilmek için hesabınızın olması gerekmektedir. Buraya tıklayarak hesap oluşturabilirsiniz.