2015-2016 Sonbahar-Kış Saç Modelleri

Modaya yön veren otoritelerin açıklamalarına göre önümüzdeki sonbahar ve kış döneminde bizleri en çok transparan kumaşlar, kazayağı desenleri, kürkler ve ekoseler bekliyor. Haliyle bunlar da bize saçlarımızı nasıl yapmamız gerektiğine dair ipuçları verdi. İşte sizler için hazırladığımız 2015-2016 Sonbahar-Kış sezonunda trend olacak saç modelleri:

1- Dağınık Perçemler

Neredeyse her kadının denemekten çekindiği, hatta yaptırdıktan bir süre sonra pişman olduğu modellerden biri perçemli saçlardır. Ancak önümüzdeki sezonda o kadar sık görülen bir model olacak ki denemeden yapamayacağız gibi duruyor. Yüzü olduğundan çok daha küçük gösteren ve yaşınızı tahmin edemeyeceğiniz kadar genç gösteren dağınık perçemler ile istediğinizi yapabilirsiniz. Çünkü bu saç modeli, kısa değil aksine uzun bir kesim ile gerçekleştiriliyor. Hatta kaş hizası, çoğu kuaförün tercihi. Bu sebeple beğenmemeniz durumunda da kolayca yan tarafa atabiliyorsunuz. Herhangi bir riski bulunmayan bu model, özellikle uzun saçlı kadınlara saçlarını topladıklarında farklı bir hava katıyor. Kalın kıyafetlerimizi gardıroplarımızdan çıkarmamıza az bir zaman kala, saçlarınızı buna hazırlayabilirsiniz.

               

2- Fransız Bükümü Saç Modeli

Fransız bükümü olarak geçen ve saçınıza çok şık bir görünüm kazandıran topuzlar ile bu kışın yıldızı siz olabilirsiniz. Yüksek yakalı ceketler, yağmurluklar ya da boğazlı kazaklar giydiğinizde size romantik bir hava katacak bu saç modelini yapmak sandığınız kadar zor da değil. Tel toklar yardımıyla ikiye ayırdığınız saçlarınızı bükerek bir topuz haline getirip hafifçe sıkacağınız bir sprey yardımıyla sabitlemeniz yeterli. 

Sistemimize kayıtlı kuaförler:

3-  Bohem Dalgalar

Transparan parçalarınıza doğallığı ile eşlik edecek ve size asil bir hava katacak bu saç modeli sonbahar-kış ayları için oldukça uygun. İster deri ceket giyin ister kürk, bohemian model saçlarınızla her ortama ayak uydurabilirsiniz. Fazla uğraş gerektirmeyen ve doğal görünen dalgalar ile herkesin gözleri üzerinizde olacak. Bohemian dalgalara sahip olmak için yapmanız gereken; saçlarınızı tutamlara ayırdıktan sonra saç düzleştiriciniz ise kökten uca doğru dalgalar oluşturmanız. Bunu yapmak zor geliyorsa saç maşanızı da kullanabilirsiniz. Yalnız unutmayın, doğal bir görüntü yakalamak için maçlarınızı maşa ile dalgalandırdıktan sonra elleriniz ya da saç kurutma makineniz yardımıyla dalgaları biraz dağıtmalısınız. Son olarak dalgaların kalıcı olması için sprey kullanmanız da iyi olacaktır, bizden söylemesi. 

saç trendleri, bohem dalgalar, trend saçlar

4- Gevşek At Kuyruğu Modeli

Bu kış saçlarınızı özgürleştiriyoruz ve toplarken bile gevşek bırakıyoruz. Moda için saçlarımızı akıl almaz şekillere sokturduğumuz zamanlar bitti de diyebiliriz 🙂 Artık doğal olmak çok moda! Saçlarınızı tıpkı evde alelade topladığınız gibi toplayarak dışarı çıkabilir, rahatlıkla her yere gidebilirsiniz. Bunun en iyi örneklerinden biri de defilelerde dahi gördüğümüz gevşek at kuyrukları. Saçlarınıza nefes alma fırsatı tanıyan ve baş ağrıları çekmenize engel olan bu model ile davetlere katılabilir ya da okula gidebilirsiniz. Her yere uygun bu saç modelini nasıl uygulamak isteyeceğiniz de size kalmış. Defilelerden takip ettiğimiz kadarıyla hem yandan, hem enseden hem de tepeden toplayabileceğiniz gevşek bir at kuyruğu size zaten trend bir görünüm sağlayacaktır.

               

Soru - Cevap

Leave a Reply

*Yorumlara cevap verebilmek için hesabınızın olması gerekmektedir. Buraya tıklayarak hesap oluşturabilirsiniz.