2014-2015 SONBAHAR KIŞ SEZONU SAÇ RENKLERİ

Bu sezonda kadınlar artık biraz daha cesur saç renklerini tercih edebilirler. Klasik renklerden sıkılmış olanlar bu sezon tam size göre. Değişiklik için yapmanız gereken tek şey cesur olup kuaförünüze istediğiniz saç rengini söylemek. Rengarenk saçlar çok moda. 2015 yılında değişiklikler ön planda olacak.

Öncelikle herkesin kullanabileceği saç renklerinden bahsedelim. Bu sezon sombre saçlar çok moda. Bunun taban rengini ise kestane tonunda seçerseniz, saçlarınız hem modaya uygun olacak hem de çok şık duracaktır.

Karamel tonları ise her zaman ki yerini koruyor ve hala çok trend. Fakat bunu da uçlara doğru parıltı attırarak uygulatırsanız daha da güzel görünüm yakalarsınız.

Çikolata kahvesi rengini sevenler sizde bu renge devam edebilirsiniz. Ama biraz farklılık isterseniz gölgelendirme tekniği ile saçlarınıza yenilik katabilirsiniz.

Sarı saçtan vazgeçemeyenler kış sezonu için saçlarınızı biraz koyultarak, koyu sarı renkleri kullanabilirsiniz.

Gelelim çılgın renklere, bu sezon denerim diyebiliyorsanız metalik gri saçlar çok trend. Bu saçlarla biraz asi görünürsünüz fakat modayı yakalamış olursunuz. Cesur bir renk arıyorsanız bu renk tam size göre hem de 2015’in trendlerinden.

Ametist taşını bilen ve rengini beğenen hanımlar, saçlarınızda nasıl duracağını merak edebilirsiniz. Çok şık durduğunu size söyleyebiliriz.

Sistemimize kayıtlı kuaförler:

Ve son olarak pembe ile altın sarısı saçların kombinasyonu. Açık pembe saçlara biraz altın sarısı rengi eklenerek yapıldığı zaman çok şIk bir görüntü elde edeceksiniz.  Hem de olağan renklerden farklı duracak bir saça sahip olacaksınız.

 

Soru - Cevap

Leave a Reply

*Yorumlara cevap verebilmek için hesabınızın olması gerekmektedir. Buraya tıklayarak hesap oluşturabilirsiniz.