Dudak Dolgunlaştırıcı Makyaj Hileleri

Dudaklarimiz gülümseyisimizi belirginlestiren ve güzellestiren etmenlerin basinda gelir ve dolgun dudaklar da güler yüzlü bir kisinin olmazsa olmazidir. Birçok kisi dudaklarinin büyük ve dolgun olmasini ister, bunun tek çözümü ameliyat degildir. Dudaklari dolgun göstermek için birkaç ufak not derledik sizler için. Yapmamiz gerekn islemler aslinda çok basit, sirasiyla;

1-Ölü Deriyi Arindirin,Kan Dolasimi Hizlansin Dudaklarinizda da vücudumuzun birçok yüzeiynde oldugu gibi ölü deriler olusur. Bu ölü derileri düzenli olarak arindirmak kan dolasiminizi hizlandiracak ve dudaklarinizin daha dolgun olmalarini saglayacaktir. Bunun için bir dis firçasindan yardim alabilirsiniz.

2-Dudaklarinizda Yalanci Gölge Olusturun Su geçirmez, koyu renk bir göz kalemi alin ve dudaklarinizin etrafinda küçük bir çizgi çekin, çizginiz gerçekten ince olmali. Sahte gölge görüntüsünü gerçek gösterecek olan adim ise ruj seçimi…

3-Rujla Ayni Renk Kalem Kullanin Rujunuzu seçerken sahte gölge yaparken kullandiginiz göz kalemiyle ayni renkte olmasina özen gösterin. Ikisini beraber kullanarak daha dolgun dudaklar görüntüsüne sahip olursunuz..

4-Ayrica dudak dolgunlastirici rujlardan edinerek dudaklarinizin çok daha dolgun olmalarini saglayabilirsiniz. Bu maddeleri dikkatlice ve özenerek uygularsaniz dudaklariniz oldugundan daha dolgun ve dikkat çekici gözükeceklerdir.

Soru - Cevap

Leave a Reply

*Yorumlara cevap verebilmek için hesabınızın olması gerekmektedir. Buraya tıklayarak hesap oluşturabilirsiniz.